sastali se u dubrovniku

Legendarni glazbenik u prisustvu sadašnje supruge grlio bivšu, slomila mu je srce, a razloge kraha braka nisu skrivali

Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 1 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 1 Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 6 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 5 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 4 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 3 Rod Stewart, Rachel Hunter i Penny Lancaster - 2 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 2 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 1 Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 3 Rod Stewart i Rachel Hunter - 5 Rod Stewart i Rachel Hunter - 4 +20 Rod Stewart i Rachel Hunter - 3 Galerija

Rod Stewart u Dubrovniku je viđen u društvu svoje dvije velike ljubavi, bivše supruge Rachel Hunter i sadašnje žene Penny Lancaster.

Britanski pjevač Rod Stewart za vjenčanje svog sina Liama Stewarta u Dubrovniku nije okupio samo veliku svjetsku elitu već i svoju sadašnju i bivšu suprugu.

Fotografi su uhvatili Roda koji je neometano razgovarao sa svoje dvije velike ljubavi, a u jednom trenu čak je i zagrlio bivšu suprugu Rachel Hunter.

Sina Liama ima s Rachel, a unatoč tome što je glazbeniku slomila srce, nakon rastave ostali su u dobrim odnosima.

Rachel Hunter bila je druga po redu supruga slavnog britanskog glazbenika Roda Stewarta. Za 24 godine starijeg pjevača udala se 1990. nakon što su se nedugo prije toga upoznali u noćnom klubu u Los Angelesu. Među njima je puklo zbog nepomirljivih razlika u karakteru nakon devet godina, a razvod su finalizirali 2006., premda su se razišli još 1999. godine.

Njihovo prvo dijete, kći Renee, Rachel je donijela na svijet 1992. godine, dok je Liama Stewarta rodila 1994.

Rod je jednom istaknuo da je razlika u godinama kumovala u raspadu njihove veze.

''Imala je samo 21 godinu kad smo se vjenčali, a godinu dana kasnije postala je majka. Moja sestra Mary rekla mi je da je premlada za mene dok smo hodali. I bila je u pravu'', ispričao je Stewart.

''Do svoje 29. godine provela sam osam godina s tuđom grupom prijatelja. U devet godina koje smo proveli zajedno nikad ništa nisam učinila za sebe. Da ste me tada pitali što mi se sviđa ili ne sviđa, ne bih vam znala reći. Nisam čak imala ni hobi'', priznala je Rachel.

Premda ga je ostavila, Rachel kaže da je Rod bio sjajan tata i dobar ljubavnik. U vrijeme njihova razlaza još ga je nazivala ljubavlju svog života. Opisujući njihovu vezu kao vatrenu i burnu, ali uvijek zabavnu, rekla je: ''Voljela sam njegov smisao za humor. On je živi dokaz da vas muškarac može nasmijati u krevetu.''

Rod je otkrio da je nakon rastave bio toliko slomljenog srca da je izgubio na težini i nije mogao ništa raditi četiri mjeseca.

''Stalno mi je bilo hladno. Po danu sam ležao s dekom preko sebe i držao termofor na prsima. Tada sam spoznao zašto to zovu slomljenim srcem, tu bol doslovno možete osjetiti u srcu. Bio sam rastresen, gotovo do ludila'', priznao je.

Ipak, nastavili su dalje sa svojim životima, a dok je on postao jedan od legendarnih glazbenika i oženio se treći put, Rachel se ostvarila kao uspješna manekenka, glumica i televizijska voditeljica.

Sadašnjom suprugom Penny Lancaster Rod se oženio 2007. godine. S njom je dobio dvojicu sinova, Alaistaira i Aidena. Glazbenik uz njih ima još četvero djece.

Njegova prva supruga bila je Alana Stewart, s kojom je bio od 1979. do 1984. godine i s njom je dobio troje djece, Kimberly, Ashley i Seana.

Kćer Ruby Stewart Rod je dobio u vezi s Kelly Emberg 1987. godine.

Pogledaji ovo Eden McAllister s dečkom - 2 Celebrity Na vjenčanje godine u Hrvatsku stigla je i bivša Miss Velike Britanije, partner joj je poznato ime u svijetu sporta!

Pogledaji ovo Rod Stewart u Dubrovniku - 3 Celebrity Svjetski poznati pjevač terasom luksuzne vile u Dubrovniku opušteno se šetao u kupaćima, ovako se priprema za dan za pamćenje!

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Zanimljivosti Ovaj vikend Dubrovnik postaje centar svijeta: Evo kako je predivna mladenka svom vjenčanju dodatno dala hrvatski potpis!

Pogledaji ovo Nicole Artukovich - 2 Celebrity Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija albuma Generacije Zed - 14 Promocija albuma Generacije Zed - 5 Promocija albuma Generacije Zed - 4 Promocija albuma Generacije Zed - 3 +12 Promocija albuma Generacije Zed - 7 Celebrity Ako ste mislili da ste sve vidjeli, pogledajte čime je to mlada srpska zvijezda prekrila grudi, to jest - je li uopće

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Stewart i Rod Stewart - 3 Renee Stewart i Rod Stewart - 2 Renee Stewart i Rod Stewart - 1 Renee Stewart - 8 +30 Renee Stewart - 7 Celebrity Fotografiju iz Dubrovnika objavila je i ljubimica legendarnog glazbenika, pokazala je kako uživa do velikog događaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene