sretan u ljubavi

Robert De Niro ponosno pokazao svoju partnericu s kojom je dobio sedmo dijete, s rukom u ruci stigli su na prestižan događaj!

Robert De Niro Robert De Niro Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 5 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Robert De Niro i Tiffany Chen - 2 Robert De Niro i Tiffany Chen - 1 Robert De Niro i Tiffany Chen - 4 +19 Robert De Niro i Tiffany Chen - 3 Galerija

Holivudski glumac Robert De Niro i njegova partnerica Tiffany Chen bili su na večeri koju je organizirao američki predsjednik Joe Biden, ušetali su ruku pod ruku.

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro bio je počasti gost na večeri i druženju koju je u Bijeloj kući organizirao američki predsjednik Joe Biden.

De Niro je na večeru stigao u društvu svoje partnerice Tiffany Chen, a par je ušetao držeći se za ruke i odlično raspoloženi.

Glumac je bio pravi šarmer u crnom smokingu dok je njegova dama nosila bijelu haljinu bez naramenica i ogrnula se bež šalom. Uz to, kosu je svezala u pundžu i nosila crnu torbicu i cipele.

Pogledaji ovo Robert de Niro Celebrity Legendarni glumac prvi put na crvenom tepihu s majkom svojeg sedmog djeteta, koje je dobio u 80. godini!

Prije nekoliko dana, De Niro i Tiffany slavili su prvi rođendan svoje kćeri Gije. Glumcu je djevojčica sedmo dijete, a nakon što su potvrdili da se rodila, javnost je ostala pomalo šokirana obzirom da ju je Robert dobio u 80. godini.

Tiffany je od glumca mlađa 15 godina i bavi produciranjem i investiranjem, a 1980. godine navodno se vjenčala za Charlesa Heunga, glumca i producenta s kojim vodi tvrtku China Star Entertainment Group.

Pogledaji ovo Film ''Killers of the Flower Moon'' Zanimljivosti Razotkrivena pozadina iza šokantne DiCaprijeve scene u novom filmu koji je već pravi hit: ''Sve izgleda kao da ga stvarno udara!''

Robert se 2018. godine razveo od supruge Grace Hightower, s kojom je bio u braku 20 godina i ima sina Elliota i kćer Helen. S bivšom suprugom Diahnne Abbott ima također dvoje djece, Drenu i Raphaela, i otac je blizanaca Aarona i Juliana, koje dijeli s bivšom djevojkom Toukie Smith.

De Niro i Chen počeli su se povezivati 2021., a upoznali su se na setu njegovog filma ''The Intern'' 2015. godine.

''Kad smo radili, to je bio samo posao'', rekla je Chen dok je govorila za CBS o početku njihove veze u srpnju 2023.

''I onda smo nekoliko godina kasnije ponovno stupili u kontakt i rekla sam: ''Oh, valjda je ovo znak da se slažemo i da smo jedno za drugo.''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 5 Dragana Mirković - 8 Dragana Mirković - 7 Dragana Mirković - 6 +27 Dragana Mirković - 3 Celebrity Ovo su jedine fotografije Dragane Mirković u kupaćem kostimu, pjevačica svoju figuru nikad nije stavljala u prvi plan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene