Ups!

Je li se zabunila? Rita Ora "malo" pretjerala s objavljenom brojkom obožavatelja na zadarskom koncertu

Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora na svom je profilu na Instagramu komentirala nastup u Hrvatskoj pri čemu joj se, slučajno ili namjerno, potkrala jedna poveća greška.

Komentari i dojmovi o koncertu Rite Ore u Zadru ne stišavaju se posljednja dva dana, a sada se i ona sama o istom oglasila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pogledaj i ovo Nastup Rite Ore (Foto: Dnevnik.hr) tko će to platiti? Poslije koncerta Rite Ore zbrajaju se troškovi: ''Sve je promašeno. To se dogodi kad organizirate koncert na ručku''

"60.000 u Hrvatskoj, hvala vam, bilo mi je sjajno. Hvala i Juraju Zigmanu za posebnu kreaciju na kojoj su bili ispisani svi moji singlovi", napisala je Rita.

Ono što je zbunilo njezine hrvatske fanove je upravo navedena brojka od 60 tisuća, jer je njezin koncert u zadarskoj Dvorani "Krešimir Ćosić" pratilo oko 5 i pol tisuća gledatelja.

"Koliko je bilo ljudi", "Kako je mogla gulati, točku je stavila iza nule", "Čisto sumnjam da je pogriješila", "Bilo je 6 tisuća, krivo je napisala", neki su od komentara zbunjenih obožavatelja.

Je li došlo do slučajne ili namjerne pogreške nismo sigurni, ostaje nam tek vidjeti hoće li pjevačica ispraviti taj podatak.

Rita je inače u Zadru pjevala 55 minuta, za što je dobila 1,7 milijuna kuna, a nakon njezina nastupa Grad je izgubio 724.110 kuna, čemu svjedoči danas objavljeno preliminarno financijsko izvješće

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Nastup Rite Ore (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene