Objavljeni su troškovi koncerta Rite Ore u Zadru koji je podigao dosta prašine u javnosti.

Galerija Rita Ora (Foto: Marko Dimic/PIXSELL) Rita Ora (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Rita Ora (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) +9 Rita Ora (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)

Zadarski koncert slavne američke pjevačice i miljenice tinejdžera Rite Ore podigao je puno prašine u javnosti i to prvenstveno zbog onog financijskog dijela, odnosno poprilično visokih troškova njezina nastupa zbog kojih se postavilo dobro nam znano pitanje "tko će sve to platit". Vatru je dodatno potpirila činjenica kako prodaja karata ne ide baš najbolje te da se neke i besplatno dijele. 

Vezani članci Nastup Rite Ore (Foto: Dnevnik.hr) Poslije koncerta Rite Ore zbrajaju se troškovi: ''Sve je promašeno. To se dogodi kad organizirate koncert na ručku'' Rita Ora (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Rita Ora uoči večerašnjeg koncerta u Zadru obožavateljima poslala poruku i objavila prvu fotku

Naime, Rita je za svoj nastup u trajanju od 55 minuta tražila milijun i pol kuna pa su se mnogi pitali hoće li se prodajom karata i pića te sponzorksim ugovorima pokriti svi troškovi.

Kako je obećao direktor ŠC-a Višnjik u kojem je koncert održan, objavljeno je preliminarno financijsko izvješće vezano za koncert Rite Ore održanog 30.8.2019. godine, kojeg prenosimo u cijelosti.

"Prihod od prodaje karata iznosi 1.113.890,00 kuna. Prihodi od sponzora, suorganizatora i marketinga su 862.000,00 kuna, što ukupno iznosi 1.975.890,99 kuna. Ukupni troškovi vezani uz izvođačicu Rita Oru iznose 1.700.000,00 kuna, ostali troškovi među kojima su najznačajniji troškovi produkcije su do 1.000.000,00 kuna. Prema preliminarnom izvješću vidljivo je da je razlika između prihoda i rashoda samog koncerta 724.110,00 kuna. Za sam koncert podijeljeno je 900 karata i to: medijima, poslovnim partnerima, suorganizatoru i sponzorima", stoji u izvješću koje je potpisao direktor Karlović.

O svemu se na svom facebook profilu oglasio i gradonačelnik Zadra Branko Dukić koji je čestitao svima uključenima u organizaciju koncerta, objasnio kako je i zašto Grad odlučio podržati manifestaciju te potvrdio da će minus koncerta u iznosu od 720 tisuća kuna biti podmiren iz proračuna.

Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +9 Bella Thorne (Foto: Profimedia)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju