Oglasio se i gradonačenik

Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Nastup Rite Ore (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

Objavljeni su troškovi koncerta Rite Ore u Zadru koji je podigao dosta prašine u javnosti.

Zadarski koncert slavne američke pjevačice i miljenice tinejdžera Rite Ore podigao je puno prašine u javnosti i to prvenstveno zbog onog financijskog dijela, odnosno poprilično visokih troškova njezina nastupa zbog kojih se postavilo dobro nam znano pitanje "tko će sve to platit". Vatru je dodatno potpirila činjenica kako prodaja karata ne ide baš najbolje te da se neke i besplatno dijele. 

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Getty Images) Krenula dalje Nakon što je lagala o broju ljudi na svom koncertu u Zadru, Rita na crveni tepih stigla u – halterima

Naime, Rita je za svoj nastup u trajanju od 55 minuta tražila milijun i pol kuna pa su se mnogi pitali hoće li se prodajom karata i pića te sponzorksim ugovorima pokriti svi troškovi.

Kako je obećao direktor ŠC-a Višnjik u kojem je koncert održan, objavljeno je preliminarno financijsko izvješće vezano za koncert Rite Ore održanog 30.8.2019. godine, kojeg prenosimo u cijelosti.

"Prihod od prodaje karata iznosi 1.113.890,00 kuna. Prihodi od sponzora, suorganizatora i marketinga su 862.000,00 kuna, što ukupno iznosi 1.975.890,99 kuna. Ukupni troškovi vezani uz izvođačicu Rita Oru iznose 1.700.000,00 kuna, ostali troškovi među kojima su najznačajniji troškovi produkcije su do 1.000.000,00 kuna. Prema preliminarnom izvješću vidljivo je da je razlika između prihoda i rashoda samog koncerta 724.110,00 kuna. Za sam koncert podijeljeno je 900 karata i to: medijima, poslovnim partnerima, suorganizatoru i sponzorima", stoji u izvješću koje je potpisao direktor Karlović.

O svemu se na svom facebook profilu oglasio i gradonačelnik Zadra Branko Dukić koji je čestitao svima uključenima u organizaciju koncerta, objasnio kako je i zašto Grad odlučio podržati manifestaciju te potvrdio da će minus koncerta u iznosu od 720 tisuća kuna biti podmiren iz proračuna.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +8 Bella Thorne (Foto: Profimedia) Celebrity Duboki dekolte i vjetar razotkrili grudi nekad neodoljive slatkice i pristojne djevojke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene