baš je posebna!

Ova slavna glumica pripada grupi žena čije se crte lica s godinama gotovo ne mijenjaju, paparazzo fotke dokaz su njezine prirodne ljepote!

Reese Witherspoon - 2 Reese Witherspoon - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon - 10 Reese Witherspoon - 7 Reese Witherspoon - 6 Reese Witherspoon - 9 Reese Witherspoon - 8 Reese Witherspoon - 5 Reese Witherspoon - 4 Reese Witherspoon - 3 Reese Witherspoon - 2 Reese Witherspoon - 1 +19 Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Galerija

Reese Witherspoon snimljena je u Italiji na odmoru s prijateljicama, a njezin prirodni izgled ponovo je sve oduševio.

Američka filmska glumica Reese Witherspoon odlučila se odmoriti u Italiji, u poznatom ribarskom selu Portofinu koji je destinacija mnogih poznatih zvijezda.

48-godišnja glumica na put je krenula s prijateljicama, a paparazzo fotke dokazuju i opravdavaju njezinu prirodnu ljepotu.

Snimljena je u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu koji je s otkopčanim gumbima istaknuo njezin dekolte, a kada je skinula sunčane naočale bilo je nemoguće ne primijetiti izuzetno mladolik izgled.

Inače, Witherspoon zajedno s glumcem Matthewom Rynom Phillippeom sina Deacona Reesea Phillippea i Avu Elizabeth Phillippe, a par je bio u braku od od 1999. do 2008. godine.

Reese se kasnije udala za Jima Totha, ali i njihov brak prošle je godine došao kraju, a u zajedničkoj izjavi na društvenim su mrežama objavili da su uživali u prekrasnim zajedničkim godinama te poručili da će ići naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što su zajedno stvorili.

Pogledaji ovo Ryan Phillippe i Reese Witherspoon Nekad i sad Nekad su bili jedan od najljepših holivudskih parova, a svi se pitaju koja je poanta ovog njegova poteza na društvenim mrežama

Pogledaji ovo Margot Robbie - 5 Celebrity Hoće li Margot Robbie uskoro postati najbogatija glumica? Od djevojke sa sela postala je najfatalnija plavuša na svijetu!

Pogledaji ovo Reese Witherspoon - 3 Celebrity Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 5 +26 Jennifer Lopez - 5 Celebrity Jennifer Lopez u novim problemima? Snimljena je na mjestu gdje je nitko ne bi očekivao, skrivala se od pogleda

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Louisa Jacobson i Meryl Streep - 1 Louisa Jacobson i Meryl Streep - 2 Louisa Jacobson i Meryl Streep - 3 Louisa Jacobson - 1 +22 Louisa Jacobson - 2 Celebrity Kći Meryl Streep na majčin rođendan objavila neočekivanu vijest: ''Blagoslovljena sam što ulazim u novu eru...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene