Uoči 12. godišnjice braka

Otkriven pravi razlog razvoda omiljene plavuše, a šuška se i da je mjesecima živjela odvojeno od muža

Reese Witherspoon i Jim Toth Reese Witherspoon i Jim Toth Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon i Jim Toth - 3 Reese Witherspoon i Jim Toth - 2 Reese Witherspoon i Jim Toth - 1 Reese Witherspoon i Jim Toth Reese Witherspoon i Jim Toth - 4 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 6 Reese Witherspoon - 13 Reese Witherspoon - 7 Reese Whiterspoon (Foto: Getty) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) +14 Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Galerija

Reese Witherspoon i Jim Toth razvode se uoči 12. godiđnjice braka i to nakon što su zajednički donijeli tu odluku.

Jedna od omiljenih holivudskih plavuša, glumica Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth šokirali su obožavatelje zajedničkom objavom da je njihovu braku došao kraj.

Pogledaj i ovo showbuzz Na dodjeli nagrada FOTO Nisu im smetali tuđi pogledi - Ljubili se pred svima

47-godišnja Reese i 42-godišnji Jim krili su od javnosti svoje bračne probleme prije nego što su obznanili odluku o razvodu samo nekoliko dana prije 12. godišnjice braka. U zajedničkoj izjavi na društvenim su mrežama objavili da su uživali u prekrasnim zajedničkim godinama te poručili da će ići naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što su zajedno stvorili.

Njihovi obožavatelji ostali su u šoku, no šuška se kako je jedan od uzroka njihovog rastanka navodno to što Jim više nije isti čovjek za kojeg se Reese udala. Njihov prijatelj otkrio je kako se Jim počeo odijevati kao netko upola mlađi, noseći čudni nakit i tetovaže.

"Jim je taj koji se jako promijenio u posljednjih nekoliko godina. Jednostavno više nije tip za kojeg se Reese udala i s kojim je dobila sina", izjavio je za The US Sun.

Reese i Jim prodali su svoju producentsku tvrtku Hello Sunshine za gotovo milijardu dolara 2021. godine, a novac ih je poslao u različitim smjerovima.

"Njegova osobnost, njegov stav i cijeli pogled na život stvarno su se promijenili kada je izašao iz agencijskog posla i odlučio da je umoran od tog zagušljivog svijeta i uslužnog posla općenito. Nazovite to krizom srednjih godina ako želite, ali od tada su tetovaže, zdepast i čudan nakit i odijevanje kao netko upola mlađi od njega stvarno su uzeli maha", dodao je anonimni prijatelj te dodao da će bivši i dalje zajedno odgajati sina, a to je nešto u čemu je Reese iskusna jer također dijeli dvoje djece s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom.

Reese i Jim navodno su mjesecima prije razvoda živjeli odvojenim životima, čemu je navodno kumovao glumičin pretrpan raspored. Ona trenutačno ima reputaciju jedne od najtraženijih žena u Hollywoodu, a to je navodno uzrokovalo to da par danima uopće nije komunicirao.

Upućeni su za RadarOnline otkrili da je par navodno razgovarao samo o sinu, dok je Jim propuštao važne događaje u njezinu životu i da je njegovo ponašanje u posljednje vrijeme bilo čudno.

"Jim gotovo nikada nije bio s njom. Nema tu velikog skandala ili drame, samo dvoje ljudi koji su zapravo postali suroditelji i zapravo više nemaju nikakvih romantičnih osjećaja jedno prema drugom", rekao je izvor za PageSix.

Dodali su da se Oscarom nagrađenoj glumici nekad sviđala činjenica da je Jim solidan, pouzdan i stabilan tip, što ju je privuklo nakon ludih godina s prvim suprugom Ryanom Phillippeom.

"Oni su stvarno najbolji prijatelji i ovo je prijateljska odluka i jako su predani zajedničkom roditeljstvu. Ulažu u cijelu svoju obitelj i u to da svima bude što je moguće lakše. Reese nikada nije željela da im brak završi, ali nije tajna da se to kuhalo već neko vrijeme. S vremenom je njihova veza iz romantične prešla u platonsku, a na kraju su je prekinuli. Jednostavno su se udaljili" , rekao je izvor i dodao da su se poput mnogih drugih odlučili razvesti.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 11 Ana Obregon - 2 Ana Obregon - 4 +15 Ana Obregon - 5 Celebrity Bivša djevojka Davora Šukera u 69. godini dobila kćer, djevojčici je odlučila dati i njoj posebno ime

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +29 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene