U izlasku s mamom

Svi već znaju da je kći njezina živa kopija, a evo kako izgleda sin ove voljene holivudske glumice!

Reese Witherspoon - 3 Reese Witherspoon - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 5 Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 4 Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 2 Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 1 Reese Witherspoon i Deacon Reese Phillippe - 3 Deacon Reese Phillippe - 11 Deacon Reese Phillippe - 6 Deacon Reese Phillippe - 5 Deacon Reese Phillippe - 3 Deacon Reese Phillippe - 2 +19 Deacon Reese Phillippe - 4 Galerija

Već bezbroj puta pisalo se o glumici Reese Witherspoon i njezinoj kćeri koja je njezina slika i prilika, a evo kako izgleda njezin sin s kojim se sad pojavila na dodjeli Zlatnih globusa.

Glumica Reese Witherspoon već je nekoliko puta bila tema medija zajedno sa svojom kćerkom Avom Elizabeth Phillippe koja je njezina preslika.

Svaki put svi se iznova iznenade koliko 24-godišnjakinja sliči poznatoj mami, a sada je otkriveno da od toga puno ne bježi ni njezin sin.

Naime, na crveni tepih dodjele Zlatnih globusa Reese je ove godine povela svojeg sina Deacona Reesea Phillippea. Mama i sin prigrljeni su pozirali za fotografe, a odmah su krenuli i komentari koliko 20-godišnjak sliči majci.

Iako se u javnosti ne voli isticati, poznato je da je Deacon student u New Yorku, a dao je i kratku izjavu za medije povodom njihova zajedničkog izlaska.

''Ovo je moj prvi Zlatni globus i moja prva dodjela nagrada. Mama mi je naglasila da je najvažnije da budem uredan i uljudan na ovakvim događajima. Rekla je da je ključno imati žvakaću gumu, sredstvo za dezinfekciju ruku i pristojnost prema svima'', rekao je.

Deacona i Avu Reese je dobila u braku s glumcem Matthewom Ryanom Phillippeom, a bili su u braku od 1999. do 2008. godine.

Reese se kasnije udala za Jima Totha, ali i njihov brak prošle je godine došao kraju, a u zajedničkoj izjavi na društvenim su mrežama objavili da su uživali u prekrasnim zajedničkim godinama te poručili da će ići naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što su zajedno stvorili.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Džehverović - 26 Teodora Džehverović - 32 Teodora Džehverović - 29 Teodora Džehverović - 30 +27 Teodora Džehverović - 31 Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda zabrinula je fanove fotografijom iz bolnice: ''Operirana sam na samu Badnju večer...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 4 +30 Bianca Censori - 2 Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene