nevjerojatno sliče!

Prizor koji je mnoge zbunio na prvu, tko je mama, a tko kći? Fotografija glumačke zvijezde i njene nasljednice pravi je hit na internetu!

Reese Witherspoon Reese Witherspoon Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon - 5 Reese Witherspoon - 8 Reese Witherspoon - 4 Reese Witherspoon - 3 Reese Witherspoon - 7 Reese Witherspoon - 6 Reese Witherspoon - 1 Reese Witherspoon - 2 Reese Witherspoon - 9 Reese Witherspoon - 10 +18 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 6 Galerija

Holivudska glumica Reese Witherspoon svojoj je kćerki Avi čestitala rođendan, a fanovi su i dalje u nevjerici koliko djevojka liči na slavnu majku.

Holivudska glumica Reese Witherspoon podijelila je novu fotografiju sa svojom kćerkom Avom povodom njenog 24. rođendana.

Dvije prelijepe dame pozirale su zagrljene, a emotivan opis koji je glumica posvetila svom djetetu ostao je u sjeni. Fanovi su samo mogli primijetiti koliko Ava liči na svoju poznatu mamu, kao jaje jajetu.

''Sretan rođendan mojoj slavnoj djevojci Avi! Radost mog života je gledati te kako rasteš i postaješ najinspirativnija, promišljena, kreativna, dinamična, duhovita žena. Toliko sam naučila od toga što sam tvoja mama. Kakva je to sreća??!! Volim te do zvijezda i natrag!'' napisala je Reese.

''Kći Reese Witherspoon više izgleda kao Reese nego sama Reese'', ''Koliko je predivna, iste ste!'', ''Kao sestre!'' bili su samo neki od stotina komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese je Avu dobila u braku s glumcem Matthewom Ryanom Phillippeom, a bili su u braku od 1999. do 2008. godine. Osim Ave, imaju i sina Deacona.

Reese se kasnije udala za Jima Totha, ali i njihov brak ove je godine došao kraju, a u zajedničkoj izjavi na društvenim su mrežama objavili da su uživali u prekrasnim zajedničkim godinama te poručili da će ići naprijed s dubokom ljubavlju, ljubaznošću i uzajamnim poštovanjem prema svemu što su zajedno stvorili.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja i Iris Livaja - 4 Marko Livaja i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Livaja - 2 Marko Livaja i Iris Livaja - 5 +27 Iris i Marko Livaja - 5 Celebrity Marko Livaja proslavio je ulazak u četvrto desetljeće života, njegova Iris podijelila je fotke torte koja je bila pravi hit!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 5 +28 Ecija i Goran Belošević - 7 Celebrity Ecija i Goran slave svoju prvu godišnjicu braka, a lijepa trudnica uz neviđene fotke otkrila je da ju ovako nisu zamišljali: ''Dogovor je bio da...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene