Poznata plavuša

Mnogi su u nevjerici pogledali video 47-godišnje glumačke zvijezde koja izgleda upola mlađe, evo koja je tajna njezine ljepote!

Reese Witherspoon - 1 Reese Witherspoon - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon - 11 Reese Witherspoon - 8 Reese Witherspoon - 5 Reese Witherspoon - 13 Reese Witherspoon - 12 Reese Witherspoon - 10 Reese Witherspoon - 9 Reese Witherspoon - 7 Reese Witherspoon - 6 Reese Witherspoon - 4 +9 Reese Witherspoon - 3 Galerija

Glumica Reese Witherspoon jedno je od najomiljenijih lica filmskog svijeta, a sad je pokazala kako održava formu u 47. godini.

Glumica Reese Witherspoon jedno je od najomiljenijih lica filmskog svijeta, a unatoč tome što ima 46 godina, Reese izgleda vrlo mladoliko.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon i Jim Toth Uoči 12. godišnjice braka Otkriven pravi razlog razvoda omiljene plavuše, a šuška se i da je mjesecima živjela odvojeno od muža

Unatoč dobrim genima, Reese brine i o svome zdravlju pa redovno vježba, a sad se na Instagramu pohvalila i isklesanim trbušnim mišićima u sportskom grudnjaku te crnim tajicama.

Glumica je na terasi vježbala jogu, a neke poze pokazala je i svojim pratiteljima u videozapisu.

Brojne poznate kolegice podržale su je u komentarima, a mnogi su još uvijek u neodumici kako glumica dobro izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Inače, Reese je u sretnom braku s Jimom Tothom za kojeg se udala 2011. godine, a s kojima je dobila sina Tennesseeja. S bivšim suprugom Ryanom Phillippeom ima u kćer Avu s kojom ju često mediji i obožavatelji uspoređuju te sina Deacona.

A upravo je Ava mamina preslika te bi ih mnogi zamijenili za sestre jer liče kao jaje jajetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese je svoj trag ostavila u brojnim holivudskim filmovima, a njene najpoznatije uloge su u filmovima ''Plavuša s Harvarda'', ''Male laži'' i ''Okrutne namjere''.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Pogledajte u kakvom luksuzu Ivana Knoll uživa u Miamiju, pohvalila se stanom s pogledom od milijun dolara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene