Nju baš svi vole!

Omiljena holivudska slatkica nakon dugo vremena pokazala lice bez šminke, čini se da godine ipak i nju sustižu

Reese Witherspoon i Ava Phillipe (Foto: Profimedia) Reese Witherspoon i Ava Phillipe (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Reese Witherspoon i Ava Phillipe (Foto: Profimedia) Reese Witherspoon i Ava Phillipe (Foto: Profimedia) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Instagram) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) +0 Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Galerija

Reese Witherspoon snimljena je u šetnji bez šminke i u ležernom izdanju, a društvo joj je pravio njezin omiljeni ljubimac.

Glumica Reese Witherspoon i u 46. godini života slovi kao jedna od omiljenih holivudskih slatkica čijem se mladolikom izgledu u većini slučajeva mnogi dive, no slavna plavuša je sada pokazala kako su godine ipak i nju sustigle.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon i Jim Toth Uoči 12. godišnjice braka Otkriven pravi razlog razvoda omiljene plavuše, a šuška se i da je mjesecima živjela odvojeno od muža

Reese koju smo uglavnom navikli vidjeti sređenu i našminkanog lica ovih je dana snimljena u svom prirodnom izdanju, s čistim lice na kojem se ipak malo vide tragovi starenja koje se inače trudi prikriti, ali što je potpuno normalno. 

Glumica je snimljena u šetnji sa svojim ljubimcem, francuskim buldogom Minnie Pearlom kojeg inače ima naviku voditi posvuda sa sobom pa čak i na filmske setove. Na sebi je nosila bijelu trenirku sa zvjezdicama i tenisice, a u kosi je imala ukrasnu traku.

U takvom izdanju jasno se razlikuje od onih u kojima se sredi, poput onog u kojem se pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u ulozi prezenterice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese je u sretnom braku s Jimom Tothom za kojeg se udala 2011. godine s kojima je dobila 8-godišnjeg sina Tennesseeja a s bivšim suprugom Ryanom Phillippeom 21-godišnju kćer Avu s kojom ju često mediji i obožavatelji uspoređuju  te 17-godišnjeg sina Deacona.

 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Celebrity I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene