''Promišljena odluka...''

Kraljevski bračni par razvodi se nakon 14 godina braka, njega su u mladosti nazivali princem Playboyem

Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 2 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 2 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Nikolaos i princeza Tatiana Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 18 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 16 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 15 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 17 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 11 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 5 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 7 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 8 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 10 +9 Princ Nikolaos i princeza Tatiana - 1 Galerija

Grčka kraljevska obitelj potvrdila je da se princ Nikolaos i princeza Tatiana rastaju.

Grčka kraljevska obitelj potvrdila je da se princ Nikolaos i princeza Tatiana rastaju. Ta je vijest šokirala mnoge, a posljednji put u javnosti su se pojavili prije dva mjeseca, na komemoraciji grčkom kralju Konstantinu II.

Vijest o razvodu su objavili na službenoj stranici nekadašnje kraljevske obitelji. Inače, u Grčkoj je monarhija ukinuta 1973., ali su članovima obitelji titule ostale.

''Ova je odluka donesena veoma promišljeno i uz uzajamno poštovanje. Zauvijek su zahvalni jedno drugome na trenucima koje su dijelili. Njihove buduće interakcije i dalje će biti vođene tim istim načelima poštovanja i razumijevanja, dok budu prelazili u odnos ukorijenjen u snažnom prijateljstvu. Nastavit će živjeti i graditi svoje živote u Grčkoj, mjestu koje oboje nazivaju domom. Obitelj će ih uvijek podržavati'', napisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

Princ Nikolaos bio je sin posljednjeg grčkog kralja Konstantina II., koji je preminuo u siječnju 2023. nakon moždanog udara. Tatiana je rođena u Venezueli. Bila je kći Ladislava Blatnika, koji se iz Kraljevine Jugoslavije preselio u Venezuelu. Preminuo je kad je Tatiana imala sedam godina, pa je odrastala uz majku Marie Blanche Bierlein i očuha. Za Nikolaosa se udala 2010. godine.

Par nije imao djece, a princeza je često isticala kako se ne osjeća kao princeza i da kraljevska obitelj nije imala utjecaj na njezin život.

''Ne osjećam se kao princeza. Ne osjećam se kao da sam se udala za princa, s titulom. Pa, zapravo, da, on je moj princ, ali ništa više'', rekla je jednom prilikom nakon vjenčanja.

Podsjetimo, Nikolausa su nazivali i nadimkom princ Playboy u mladosti, nakon što je prisustvovao ekstravagantnim zabavama s osobama poput Jemime Khan i Elle Macpherson.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +28 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić pokazala je prekrasnu nećakinju koja slavi 18. rođendan, pa ispričala i jednu zajedničku anegdotu: ''I tako sam joj pred cijelom familijom servirala…''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Maja Šuput na Instagramu - 4 +27 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene