kreće spektakl!

Na koncert Aleksandre Prijović stigli su obožavatelji iz cijele regije, donosimo atmosferu iz Arene Zagreb!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Duvnjak Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović +0 Atmosfera u Areni Zagreb uoči početka koncerta Aleksandre Prijović Galerija

Donosimo atmosferu iz Arene Zagreb gdje se održava prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović.

Večeras se održava prvi u nizu dugoočekivanih koncerata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni koju će u pet večeri gledati više od 90 tisuća obožavatelja.U najveću dvoranu u Hrvatskoj postavljena je pozornica od 400 metara četvornih i oko 500 svjetlosnih reflektora. S rasprodanih svih 5 koncerata postala je rekorderka u Hrvatskoj, a evo što kažu obožavatelji koji su stigli u zagrebačku Arenu.

Reporterka Dnevnika Nove TV javila se iz Arene Zagreb uoči koncerta Aleksandre Prijović.

"Atmosfera je fantastična i koliko god mišljenja bila podijeljena oko Aleksandre Prijović - mora joj se priznati zaista napravila je ono što još do sad nitko nije. Karata nema, u preprodaji se ovih dana prodaju neke i za čak 500 pa i 700 eura! Prije Hrvatske, dva puta napunila je beogradsku Štark arenu, tri puta sarajevsku Zetru, kao i dvorane u Nišu i Tuzli. Turneja pod imenom od Istoka do Zapada itekako je dobro počela, a tako će se nesumnjivo i nastaviti jer ne samo da voze parti busevi iz svih dijelova Hrvatske organizirani, mogli smo se ovdje večeras uvjeriti da zaista ima puno ljudi iz svih dijelova regija i dijaspore. Ovo je prvi od pet koncerata u Areni Zagreb. Mogli smo čuti od pojedinih obožavatelja da ovo nije posljednji koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu na koji će doći", rekla je Sanja Duvnjak.

U videu poslušajte i što kažu uzbuđeni obožavatelji, a fotografije iz Arene pogledajte u galeriji. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 2 +26 Blanka Vlašić na Instagramu - 1 Celebrity Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 9 +25 Aleksandra Prijović - 7 Zanimljivosti Šuška se da je Aleksandra Prijović na večerašnji koncert pozvala dva legendarna pjevača gosta, evo o kome se radi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene