Odvojio je nekoliko sati

Princ Harry tužan dan za Britance nije mogao propustiti, njegov brzinski posjet sve je ostavio u šoku

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 6 Princ Harry - 7 Princ Harry - 5 Princ Harry - 4 Princ Harry - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry - 7 Princ Harry - 6 Princ Harry - 5 Princ Harry - 4 +21 Princ Harry - 3 Galerija

Princ Harry prije odlaska u Njemačku neočekivano je posjetio London kako bi odao počast svojoj baki kraljici Elizabeti koja je preminula prije točno godinu dana.

Velika Britanija danas obilježava tužnu obljetnicu. Prije točno godinu dana preminula je kraljica Elizabeta, a njezina obitelj danas je tim povodom slušala i svetu misu u Windsorskoj crkvi, a osim članova obitelji tu je bio i jedan odbjegli član, princ Harry.

Njegov dolazak u Veliku Britaniju sve je iznenadio, a cijeli posjet odvio se poprilično brzo i tajno.

Vojvoda od Sussexa primijećen je kako napušta kapelu Svetog Jurja u vrijeme ručka. S njim nisu bili Meghan Markle i djeca, a paparazzi su u nekoliko navrata pokušali uhvatiti princa koji se od svega uspješno skrivao.

Harry je potom odmah po odlasku iz crkve koju je posjetio prije mise otišao na aerodrom i odletio u njemački Düsseldorf na Invictus Games koje bi ove subote trebao svečano otvoriti.

Putnik koji je s njim bio u zrakoplovu rekao je: ''Bilo je malo žamora dok su ljudi shvatili da je Harry bio na letu.''

Vojvoda od Sussexa sjedio je u dijelu Club Europe u prednjem dijelu zrakoplova zajedno s tri člana organizatora Invictus Gamesa. Dok ih je po dolasku dočekao pripadnik vojske, Harry je odveden na kratku vožnju do svog luksuznog hotela i smjestio se u predsjednički apartman.

Po pisanju britanskih medija, Harry se ni s kim od članova obitelji nije susreo, a njegov brat William s ostalim članovima obitelji i kraljem Charlesom prisustvovao je današnjoj ceremoniji na obljetnicu kraljičine smrti. Okupljeni građani čekali su ih na ulicama već tradicionalno s buketima u ruci, a oni su ih uz poštovanje pozdravljali.

Inače, posljednji put Harry je u Velikoj Britaniji bio lipnju zbog suđenja na temelju optužbi koje je podigao protiv britanskih medija, a prije toga sudjelovao je na krunidbi svog oca Charlesa gdje baš i nije bio poželjan. Svaki put, Harry je došao bez Meghan koju mnogi i krive za rascjep Harryja od njegove obitelji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 8 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 1 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 4 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 5 +37 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 16 Celebrity Još jedno spektakularno vjenčanje u Dubrovniku! Naš poznati košarkaš s NBA karijerom pred oltar je odveo svoju dugogodišnju partnericu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene