malo se razuzdao!

Princ Harry iznenadio je netipčnim ponašanjem u javnosti, pogledajte kako se zabavljao na utakmici bez supruge Meghan Markle!

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 Princ Harry - 4 Princ Harry - 5 Princ Harry - 6 Princ Harry - 7 Princ Harry - 2 Princ Harry i kraljica Elizabeta - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 +20 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Galerija

Princ Harry bio je gledatelj na utakmici koju je igrao Leo Messi, a fotografi su na tribinama uhvatili prinčevo neobično ponašanje koje je nasmijalo javnost.

Princ Harry viđen je na posljednjoj utakmici Lionela Messija u Los Angelesu, a sreću što je na utakmici Intera i Los Angelesa nije skrivao.

Fotografi su princa uhvatili dok se smješkao poput djeteta te navijao, a u nekim trenucima je i skrivao lice te gužvao šal koji je imao u krilu. Ove fotografije koje možete pogledati u našoj galeriji nasmijale su javnost, a posebno je sve nasmijala i činjenica da je prije toga bio na koncertu Beyonce sa svojom suprugom Meghan Markle, a to ga čini se baš i nije oduševilo.

Harry je tijekom koncerta većinom stajao u VIP prostoru te tipkao po mobitelu dok je Meghan plesala s prijateljicama. Fotografije iz VIP lože možete pogledati OVDJE.

Na utakmicu je s Harryjem trebala stići i Meghan, ali unatoč njenom imenu na popisu uzvanika, vojvotkinja se nije pojavila.

Ovim ponašanjem Harry je pomalo podsjetio i na svoje razuzdane tinejdžerske dane kada nije previše mario za ugled, a gdje god se pojavio svojim je postupcima nasmijavao pristune, a čak i svoju baku kraljicu Elizabetu. 

Podsjetimo, u posljednje vrijeme kružila su šuškanja kako je brak Meghan i Harryja u krizi, ali par je to uspješno opovrgnuo zajedničkim pojavljivanjem. Također, strani mediji navodili su da se svi lagano odvajaju od Harryja i Meghan jer se nitko ne želi zamjeriti kraljevskoj obitelji koja uvijek može igrati veliku ulogu u promociji projekata brojnih holivudskih i britanskih zvijezda. Među njima je navodno bio i David Beckham koji je već dugo poznat kao fan kraljevske obitelji, ali na ovoj utakmici nije se mogla vidjeti napetost između princa i britanskog bivšeg nogometaša.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller Celebrity Naša glumica i njen novi partner bili su u prvom javnom izlasku nakon njene objave o kraju braka, međusobni zaljubljeni pogledi sve govore

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 1 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 4 +25 Bloom Tatarinov - 1 Celebrity Veliki dan za Majinog Blooma! Ponosnu mamu preplavile su emocije: "I sad ja plačem umjesto njega!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene