Sve oštriji prema njima

Princ Harry i Meghan Markle suočili se s neočekivanim potezom s dvora, kraljica Elizabeta je to čak zaustavila, ali sad im nije bilo spasa

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i kraljica Elizabeta - 2 Princ Harry i kraljica Elizabeta - 3 Princ Harry i kraljica Elizabeta - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle Kate Middleton i Meghan Markle +19 Meghan Markle Galerija

Kraljica Elizabeta nikada nije prestala vjerovati u povratak princa Harryja i Meghan Markle na dvor i stala je u njihovu obranu više puta, ali sada su ih dočekale nove promjene koje je odredio kralj Charles.

Princ Harry trenutačno boravi u službenom posjetu Japanu kamo se otputio sam, bez svoje supruge Meghan Markle i njihove djece, što je pokrenulo nova pitanja o njegovom životu daleko od kraljevskog dvora i odricanja službenih kraljevskih titula.

Harryjevo putovanje dogodilo se u isto vrijeme kada su s web stranice obrisane titule njega i Meghan Markle i to tri godine nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti.

Također su degradirani na službenom redoslijedu pa se njihove online biografije pojavljuju ispod onih princeze Alexandre i vojvode od Kenta - iako je Harry, kao peti u liniji nasljeđivanja, znatno bliži prijestolju od svojih starijih rođaka u drugom koljenu.

Predvidljivo, s dvora su umanjili težinu tog poteza pa su inzistirali da se radi o običnom ažuriranju podataka. No oni bliski kraljevskoj obitelji, međutim, pričaju drugačiju priču i to da i dalje postoji duboka gorčina zbog stalnih napada koje su Harry i Meghan uputili kroz njegove memoare i razne televizijske intervjue.

Zbog takve atmosfere, bilo je zamjeranja što su neki dijelovi prijašnjih života vojvode i vojvotkinje ostali nepromijenjeni na službenoj stranici jer je djelovalo kao da su još uvijek na neki način dio dvora.

Jedan od razloga zašto nije bilo ranijih poticaja za promjenama bio je i taj što je pokojna kraljica Elizabeta htjela osigurati da se izbjegne bilo kakva mogućnost da Harry obiteljske poteze protumači kao napade na sebe ili kao prezir.

"Njezino Veličanstvo nikada se nije prestalo nadati da će doći do neke vrste pomirenja i da će se par jednog dana vratiti u okrilje obitelji", izjavila je za Daily Mail osoba bliska obitelji.

No njezina smrt u rujnu prošle godine dogodila se prije traume zbog Harryjeve knjige, "Spare" i šokantnih otkrića koja je iznio o svom ocu, bratu i, posebno o svojoj maćehi, sada kraljici Camilli, koju je optužio da je odavala priče o njemu kako bi poboljšala vlastitu sliku u javnosti. Zato je sada, unatoč svim svojim mukama oko najmlađeg sina, kralj Charles odlučio biti odlučniji. Istjerao je par iz njihovog posjeda u Windsoru, Frogmore Cottagea, a mnogi su primijetili njegovu ulogu u promjenama provedenima na kraljevskoj web stranici.

"Čak i ako to nije odobrio, morao je biti svjestan da će promjene sigurno postati tema razgovora", zaključio je izvor.

Neki će, bez sumnje, ove izmjene doživjeti kao sitne i nevažne detalje, no za par čiji je brend neraskidivo povezan s njihovim kraljevskim statusom, to je neočekivani udarac, iako im nisu oduzete titule vojvode i vojvotkinje. Barem zasad.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +26 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Celebrity Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene