"Zadnja slika, najslađa ikad!"

Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić - 3 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 4 +20 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Galerija

Ivana Mišerić objavila je na Instagramu nove fotografije s odmora sa svojim Draženom Kovačevićem i svojim ljubimcem, pa oduševila sve koji ju prate.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić ovih dana uživa u Istri sa svojim dečkom Draženom Kovačevićem čime se pohvalila i na svom profilu na Instagramu gdje je objavila niz njihovih fotografija, a jedna se njezinim pratiteljima posebno svidjela.

"U pauzi od hranjenja raznih “streeterskih” mačaka, uhvatim koji trenutak i za ovakve putešestvije", napisala je Ivana uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

"Zadnja fotka je sve", "Lijepi, dragi i simpatični", "Kako zračiš mila", "Prelijepi ste svi troje", "Divni", "Zadnja slika, najslađa ikad", "Savršena ljepotica", "Zgodan par", zaključili su njezini pratitelji.

Ivana ih je nedavno počastila nizom fotografija u kupaćem kostimu s mnoštvo proreza. Poglede je mamila njezina preplanula i besprijekorna figura, a u dubokom dekolteu isticale su se i raskošne grudi.

"Drugi kupaći koji ostavlja interesantne i besprijekorne tragove", napisala je u opisu ispod objave.

Nives Celzijus joj je se tada javila i poručila: "Opa. Ne znam koji mi je draži. Jel može to uživo da donesem konačnu odluku?!", a nadovezao se i Dalibor Petko "Da vidimo".

Ivana je u vezi s IT konzultantom Draženom Kovačevićem, a par uskoro slavi i svoju treću godišnjicu veze koju će obilježiti jednim velikim životnim preokretom. Naime, živjeli su na dvije lokacije jer Dražena posao veže za Istru, a Ivanu za Zagreb te su se sada odlučili na zajednički život i kupili stan u Velikoj Gorici.

Upoznali su se na druženju koje su organizirali njihovi prijatelji.

"Odmah smo se prepoznali i znali da moramo nastaviti životni put zajedno, naprosto smo to osjetili. Dvokorak je naša formula uspjeha od prvog dana, vraški smo dobar tim", ispričala je.

Ivana je krajem prošle godine prvi put pokazala novog partnera, kojeg je dugo skrivala. Otkako je 2020. godine prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom, voditeljica je pokušavala svoj privatni život držati dalje od javnosti. Još na ljeto 2021. u intervjuima je otkrila kako je u njezin život ušao novi muškarac, no dugo nije odavala ništa više od toga o svojoj novoj ljubavi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 5 Raquel Mauri - 2 +25 Raquel Mauri - 3 Celebrity Rakitićeva Raquel istaknula figuru u uskoj haljini, a ovaj prizor javno nije odolio komentirati ni sam nogometaš!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox - 1 Megan Fox - 6 Megan Fox - 4 +20 Megan Fox - 2 Celebrity Bivša prirodna ljepotica uhvaćena pri odlasku s mjesta na kojem nije željela da je vide, domišljato se probala sakriti, ali...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene