Je li ovo kraj?

Posljednje fotografije Meghan Markle potaknule su glasna šuškanja, jedan detalj s njezine ruke jasno nedostaje!

Meghan Markle s prijateljicama - 2 Meghan Markle s prijateljicama - 2 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle s prijateljicama - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 2 +12 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP) - 1 Galerija

Posljednje fotografije Meghan Markle pokazuju da vojvotkinja više ne nosi zaručnički prsten, mnogi se pitaju je li ovo znak kraja između nje i princa Harryja.

Meghan Markle poznata je po svojoj ljubavi prema nakitu - bilo da se radi o skupoj Cartier narukvici ili personaliziranoj ogrlici. Ali barem od svibnja, jedan značajan komad nedostaje u zavidnoj kolekciji vojvotkinje od Sussexa.

Majka dvoje djece već je nekoliko puta viđena bez svog svjetlucavog dijamantnog zaručničkog prstena vrijednog 140 tisuća funti

Njezina frizerka Mika Harris nedavno je na Instagramu podijelila selfie s Meghan na ručku s prijateljicama. Meghan je grlila prijateljice oko vrata, a na njezinoj ruci mogao se vidjeti samo vjenčani prsten, ali ne i onaj zaručnički.

Također, već je nekoliko puta fotografirana i od strane paparazza, a na fotografijama isto nije nosila veliki dijamant već je posljednji put viđena s naljepnicom koja bi joj trebala pomoći sa stresom.

Nedostatak ovog važnog modnog dodatka odmah je u stranim medijima i javnosti pokrenuo šuškanja da je brak Harryja i Meghan u nevoljama, a sve što se u posljednje vrijeme događalo ovom paru tome ide i u prilog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Podsjetimo, princ Harry zaprosio je Meghan u studenom 2017. godine. Izrađen je od dvaju dijamanata s narukvice princeze Diane. Princ Harry je dobio dopuštenje od svog brata, princa Williama, da koristi te dijamante.

U vrijeme njihovih zaruka, vojvoda je govorio o izradi Meghanina zaručničkog prstena uz pomoć draguljara Cleave and Company.

Tada je rekao: ''Prsten je od žutog zlata jer je to Meghanino omiljeno, a sam glavni kamen nabavio sam iz Bocvane, a mali dijamanti s obje strane su iz kolekcije nakita moje majke, kako bismo bili sigurni da je s nama na ovo ludo zajedničko putovanje.''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +27 In Magazin: Petar Grašo - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 4 +17 Danniella Westbrook - 5 Nekad i sad Vjerovali ili ne, ovo je nekad bila predivna žena, ali sada sve pomalo straši posljedicama onoga što je napravila licu i tijelu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene