Što se s njom događa?

Ovako rastresenu Meghan Markle već dugo nismo vidjeli, usred ljeta izvela potez koji nikome nije jasan, a trudila se sakriti i detalj na ruci!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 +19 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle usred ljeta prošetala je u toplom zimskim kaputu i s flasterom protiv stresa pa zbunila sve koji su je vidjeli, a takva nije promakla niti paparazzima.

Dok se princ Harry trenutačno nalazi na putu u Japanu, njegova supruga Meghan Markle snimljena je sama na ulicama Montecita u Kaliforniji gdje žive, no njezina pojava sve je poprilično zbunila.

42-godišnja vojvotkinja od Sussexa uhvaćena je u vunenom kaputu iako temperatura zraka ovih dana iznosi 23 Celzijeva stupnja i ne spušta se ispod 18, pa mnogima nije jasno zašto se tako zabundala. Uz to mnogi su primijetili i detalj na njezinu zapešću, flaster protiv stresa koju je pokušala sakriti ispod rukava. Na licu joj je bio pomalo zbunjen izraz lica, a u stopu ju je pratio osobni tjelohranitelj.

Fotografije pogledajte OVDJE

Nije poznato što je nagnalo Meghan da nosi flaster, iako se posljednjih mjeseci suočila s velikim profesionalnim problemima i kritikama. Ranije su ona i Harry bili degradirani od strane kraljevske obitelji, koja je uklonila njihove titule "kraljevskih visočanstava" sa stranice obiteljske web stranice.

Inače, sve su glasnija i šuškanja da su se Sussexi posvađali s Davidom i Victorijom Beckham, koji su prisustvovali njihovom glamuroznom vjenčanju 2018. godine, zbog straha da je slavni par navodno odao priče o njima. Navodno su sumnjali da su upravo Beckhamovi odali detalje o njihovim životima, a takve tvrdnje su razbjesnile Davida.

Izvor blizak Beckhamovima rekao je da su on i Victoria otišli na vjenčanje Meghan i Harryja kako bi im pružili podršku kada je Meghan stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo. Parovi su se zbližili jer je Izzy May, direktorica komunikacija Davida Beckhama, bila prijateljica s Markusom Andersonom, voditeljem članstva privatnog društvenog kluba Soho House, koji je pomogao dogovoriti Meghanine tajne spojeve s Harryjem.

Ali sada su ozbiljne optužbe narušile to prijateljstvo s Beckhamom.

"Bilo kakvo pomirenje sada je malo vjerojatno", izjavio je njima blizak izvor.

Sun je prenio da se Harry suočio s Davidom, sugerirajući da su on ili njegova supruga Victoria odgovorni za curenje informacija o njemu i Meghan i od tada su navodno njihovi odnosi zahladili.
A to bi moglo izazvati nove probleme za Harryja i Meghan jer stručnjaci za komunikacije tvrde da se zvijezde žele distancirati od melodramatičnog i nepouzdanog para.

"Problem s Harryjem i Meghan nastao je nakon one jurnjave automobilima u New Yorku, ljudi se jednostavno osjećaju kao da im se ne može vjerovati i da su melodramatični i da će se sve vrtjeti oko njih", izjavio je slavni publicist Mitchell Jackson za Times.

Američka producentica i novinarka Paula Froelich dodala je kako slavne osobe ne žele ugroziti svoje šanse za međunarodni uspjeh biranjem strana u novonastaloj svađi.

"Nitko ne želi zauzimati strane i nitko ne želi da ga se doživljava kao prijatelja Harryja i Meghan. Jedan od razloga je i što se nitko ne želi zamjeriti princu Williamu i Kate Middleton", pojasnila je.

A čini se da nisu samo prijatelji ti koji sve češće izbjegavaju par, budući da je Meghanin rođendan kraljevska obitelj dočekala šutnjom i čestitka je izostala. Mnogi to smatraju dokazom još zategnutijih odnosa između Sussexovih i Harryjeva brata Williama, šogorice Kate, oca Charlesa i maćehe Camille.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 Lidija Bačić - 9 +25 Lidija Bačić - 11 Celebrity Lidija Bačić u haljini s izrezom pokazala goli trbuh i čime ga je to ukrasila, a zbog nekih je pokreta nešto ispod nje i provirilo!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nadine Mičić - 1 Nadine Mičić - 2 Nadine Mičić - 3 Nadine Mičić +10 Nadine Mičić - 1 Celebrity Maštoviti dekolte i detalji s kojima je prekrila grudi ukrali su sve poglede, a opaki prorez na haljini sve je dodatno začinio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene