Lile gori!

Lidija Bačić u haljini s izrezom pokazala goli trbuh i čime ga je to ukrasila, a zbog nekih je pokreta nešto ispod nje i provirilo!

Lidija Bačić Lidija Bačić Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 7 Lidija Bačić - 8 Lidija Bačić - 9 Lidija Bačić - 11 Lidija Bačić - 12 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 1 +19 Lidija Bačić - 2 Galerija

Lidija Bačić održala je koncert u Pločama gdje je nastupila nakon tradicionalnog Maratona lađa na Neretvi.

Pjevačica Lidija Bačić održala je koncert u Pločama nakon 26. Maratona lađa na Neretvi i svojim obožavateljima i priredila noć za pamćenje.

38-godišnja Lidija za koncert se posebno sredila pa je odabrala poluprozirnu haljinu s velikim izrezom koji je otkrio njezin goli trbuh, ali i ukras kojim je ukrasila pupak. U žaru plesa Lidija je u jednom trenutku pokazala i previše jer joj haljina nije uspjela prekriti grudi.

Lile je ovih dana najavila svoj novi spot za pjesmu "Ratata" pa je objavila nekoliko kadrova, a društvo joj je ispred kamere radila i zgodna prijateljica iz Slovenije Buryana.

U crnoj opravici koja se sastojala od gaćica i grudnjaka s mrežastim rukavima Lidija je snimila nekoliko kadrova za najavu spota, a ispred kamere joj se pridružila i zgodna prijateljica i slovenska pjevačica Buryana.

Dvije zgodne žene zajedno su u izazovnim pozama pozirale ispred kamere, a taj videozapis objavile su i na svojim društvenim mrežama.

Atraktivna Lidija već je navikla svoje pratitelje da često uživaju u prizorima njenog fantastičnog tijela koje Splićanka voli isticati, a da se ponosi time da svoje fotografije ne uređuje jednom je istaknula i za naš portal.

"Ti pusti filtri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliče, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom pa ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je pjevačica.

Inače, pjesmu ''Ratata'' Lidija i Buryana već su jednom izvele i to na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama gdje su publiku zabavile i zavodljivom koreografijom na pozornici.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian - 1 Kourtney Kardashian - 2 Kourtney Kardashian - 4 Kourtney Kardashian - 3 +12 Kourtney Kardashian Celebrity Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Šimunić - 2 Josip Šimunić - 1 Josip Šimunić - 3 Josip Šimunić - 4 +13 Josip Šimunić - 6 Nekad i sad Bivši Vatreni nakon velike se tragedije rijetko pojavljuje u javnosti, ali sada je snimljen u šetnji sa svojim najmilijima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene