Pogledajte tko je sve stigao!

Još jedno spektakularno vjenčanje u Dubrovniku! Naš poznati košarkaš s NBA karijerom pred oltar je odveo svoju dugogodišnju partnericu!

Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 9 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 9 Tonci Plazibat / CROPIX 1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 8 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 1 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 4 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 5 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 16 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 15 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 11 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 9 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 7 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 14 +31 Vjenčanje Bojana Bogdanovića i Zrinke Šahurić - 12 Galerija

Hrvatski NBA košarkaš Bojan Bogdanović i Dubrovkinja Zrinka Šahurić vjenčali su se u Dubrovniku u crkvi sv. Ignacija, pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja.

Bojan Bogdanović, uspješan hrvatski košarkaš i igrač Detroit Pistonsa i njegova partnerica Zrinka Šahurić danas su se crkveno vjenčali u Dubrovniku, njezinom rodnom gradu, u crkvi sv. Ignacija.

Par je nakon rođenja sina Luke prošle godine odlučio organizirati veliko slavlje za svoju obitelj i prijatelje nakon što su se civilno vjenčali, a sada su svoju ljubav odlučili ozakoniti i pred Bogom.

Samozatajni Bojan i Zrinka žive u SAD-u, a zajedno su šest godina. 

Mladenka je nosila elegantnu bijelu vjenčanicu ukrašenu čipkom sa spuštenim naramenicama i dugačak veo, a za buket je odabrala orhideje.

Na ovo luksuzno vjenčanje u Dubrovniku stigli su i brojni gosti, a među njima i brojni Bojanovi suigrači koji su se kroz znatiželjne turiste provlačili do crkve.

Dijelić atmosfere donosimo na ekskluzivnim fotografijama u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene