Taman kad je sve bilo u redu!

Evo zašto je Harry uvjeren da Meghan nije ranije istraživala njegovu obitelj: ''Pitala me nešto o kraljičinu pomoćniku, čovjeku koji drži torbicu...''

Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 3 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 1 Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabetha (Foto: Getty Images) Harry, Meghan i kraljica Elizabeta (Foto: Getty) +19 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry u memoarima ''Spare'' opisao je kako je izgledalo upoznavanje Meghan Markle i kraljice Elizabete, američka glumica u nešto nije bila dobro upućena.

Prošlo je već nekoliko mjeseci otkako je princ Harry objavio svoje memoare ''Spare''.

Od gomile trenutaka u svom životu Harry je opisao i, kako je i sam  rekao, jedan od najneočekivanijih trenutaka u njegovu životu: dan kada je buduća supruga, Meghan Markle, upoznala pokojnu kraljicu Elizabetu, njegovu baku.

Kad joj je saopćio da će upoznati Elizabetu, Meghan se uopće nije uplašila već je odgovorila: ''Super! Obožavam bake!''.

Prema Harryju, do susreta Meghan i kraljice došlo je u listopadu 2016., nedugo nakon što je njihova veza postala javna.

Princ i Meghan planirali su posjetiti Sarah Ferguson, vojvotkinju od Yorka, u Royal Lodgeu u Windsor Great Parku, domu koji ona još uvijek dijeli s bivšim suprugom princom Andrewom, ali su se iznenadili kada su čuli da će i njegova baka biti tamo u posjetu na povratku iz crkve.

Kad su stigli, piše Harry, Sarah Ferguson je demonstrirala kako napraviti naklon prije nego što je Meghan upoznala kraljicu.

Harry je objasnio da je treba oslovljavati s ''Vaše Veličanstvo'' pri prvom razgovoru, a zatim s ''gospođo''.

Ali ono što je doista bilo važno, savjetovao joj je: ''Što god radila, nemoj razgovarati s njom''.

''Svi su pohvalili Meg na njezinu naklonu. Tako je bilo dobro! Tako duboko'', pohvalio je Harry Meghan u memoarima.

Kako se bližio kraj, postojao je još jedan nezaboravan aspekt 20-minutnog susreta, kako on objašnjava:

''Nakon nekog vremena, Meg me pitala nešto o kraljičinu pomoćniku. Onaj čovjek koji drži torbicu. Čovjek koji ju je otpratio do vrata.''

No, nije se radilo o pomoćniku. To je bio kraljičin drugi sin, Andrew.

''Definitivno nas nije guglala'', napisao je urnebesno Harry.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Pierro Ricci Piero Ricci Piero Ricci - 8 Piero Ricci - 7 +12 Piero Ricci - 6 Celebrity U MasterChefu se nije previše isticao, a evo što kaže nakon što je napustio ekipu: ''Potvrdio sam da nisam rođen za kamere''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Justin Timberlake - 1 Britney Spears i Justin Timberlake - 2 Britney Spears i Justin Timberlake - 6 Britney Spears i Justin Timberlake - 5 +25 Britney Spears i Justin Timberlake - 4 Celebrity Bili su par iz snova, a ona je iz ljubavi prema njemu sa samo 19 godina pristala na mučan potez: "Rekao je da nismo spremni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene