Je li ovo moguće?

Meghan Markle mogla bi dospjeti na političku poziciju koja bi ozbiljno naljutila kraljevsku obitelj, šuškanja su sve glasnija

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 6 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry +21 Meghan Markle, princ Harry Galerija

Meghan Markle kraljevskoj bi obitelji ponovno itekako pomrsiti planove, a posljednja šuškanja otkrivaju da bi se vojvotkinja mogla prijaviti na važno mjesto u politici.

Otkako su ona i princ Harry napustili kraljevsku obitelj, Meghan Markle ne odustaje od svojih ideja i želja koje bi voljela ispuniti, a čini se da će sada kraljevskoj obitelji itekako dodati ulje na vatru.

Naime, u stranim medijima kruže šuškanja da bi se Meghan mogla uključiti u politiku, i to na vrlo važnu poziciju. Vojvotkinjino ime navodno je na listi ljudi koji bi mogli zamijeniti kalifornijsku senatoricu Dianne Feinstein koja je preminula 29. rujna u 91. godini.

Kalifornijski guverner Gavin Newsom izabrat će zamjenu za preminulu senatoricu, a izvori bliski političaru kažu da bi Meghan mogla biti adekvatna zamjena.

A obzirom da se članovi kraljevske obitelji ne smiju baviti politikom niti biti dijelom političkih stranaka i tijela, ovaj bi Meghanin postupak mogao naljutiti sve članove obitelji. Toga su svjesni i pratitelji na društvenim mrežama.

''Samo im diže živce svojim ponašanjem'', pisao je jedan pratitelj, a drugi dodao:

''Meghan samo želi biti poznata. Zato radi sve što radi.''

Podsjetimo, princu Harryju kraljevska je obitelj nedavno na službenoj stranici obrisala titulu HRH, u prijevodu ''Njegovo kraljevsko visočanstvo'', ali njihove titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa ostat će im na korištenje jer su ih dobili od pokojne kraljice Elizabete II. na dan vjenčanja 2018. godine. A te titule, nitko im ne može oduzeti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona i Stanislav Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković +13 Simona Mijoković Celebrity Simona u velikoj tuzi zbog gubitka bliske osobe: "On je bio uvijek uz mene, bio je pažljiv i pun ljubavi"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Piper - 5 Katie Piper - 3 Katie Piper - 2 Katie Piper - 4 +11 Katie Piper - 1 Celebrity Preživjela je stravičan napad kiselinom i jedva se oporavila od 400 operacija, a sada je čula vijest od koje se ledi krv u žilama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene