Na važnom događanju

Meghan Markle priznala zbog čega strahuje za svoju djecu: "To mi je najvažnije, osim, naravno, biti žena Harryju"

Meghan Markle Meghan Markle Afp 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Meghan Markle sa sinom Archiejem i majkom Dorijom Ragland Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +18 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle otkrila je strah koji ima zbog sina Archieja i kćeri Lilibet i to na prvom velikom događanju koje je organizirano u sklopu njezine zaklade Archewell.

Vojvotkinja Meghan Markle otvoreno je progovorila o strahovima s kojima se nosi zbog odrastanja njezine djece dok je držala govor na događanju koje je održano u sklopu Zaklade Archewell, koju je pokrenula s princem Harryjem.

Meghan je tu prigodu iskoristila kako bi otvorila temu o važnosti sigurnosti na internetu. Priznala je kako je brine ono s čime se bi jednog dana mogli suočiti njezin 4-godišnji sin Archie i 2-godišnja kći Lilibet.

"Biti majka najvažnija je stvar u mom životu... Osim, naravno, biti žena Harryju. Ali reći ću da sam sretna što su naša još poprilično malena, tako da to nije u našoj bliskoj budućnosti, no bojim se jer se to nastavlja mijenjati i što će biti pred nama. Kada si roditelj, dani su dugi, a godine kratke. Zabrinjava me, ali mi također daje puno nade i puno energije zbog napretka koji smo postigli u protekloj godini", izjavila je Meghan.

Meghan se obratila prisutnima nakon što je Harry zahvalio roditeljima koji su prethodno izašli na pozornicu kako bi podijelili svoje priče, a od kojih su neke uključivale gubitak voljenih osoba povezanih s korištenjem društvenih medija.

Prošlog je tjedna otkriveno da će par biti u New Yorku kako bi bili domaćini prvog velikog javnog događanja zaklade Archewell. Summit roditelja: Mentalna dobrobit u digitalnom dobu, koji je održan na Svjetski dan mentalnog zdravlja, pružio je podršku obiteljima koje su izgubile djecu zbog utjecaja društvenih medija.

Posjetili su i jednu obližnju školu Marcy Lab School, a Harry je uputio upozorenje učenicima koji se tiču ​​mentalnog zdravlja. Rekao je: "Ako netko od vas počne šutjeti, ne pojavi se, morate saznati zašto. Svatko ima svoju priču, razlog zbog kojeg je ovdje, vaš će život i dalje biti ispunjen komplikacijama i izazovima. A ako netko od vas počne šutjeti, ne pojavi se, morate saznati zašto."

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lazar Ristovski I Anica Lazić Lazar Ristovski - 3 Lazar Ristovski - 2 Lazar Ristovski - 1 +10 Anica Lazić - 1 Celebrity Srpski glumac pohvalio se fotkom s novom 39 godina mlađom djevojkom, nedavno se rastao od dugogodišnje supruge

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 4 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 5 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 4 +24 Jovana i Željko Joksimović - 2 Celebrity Evo koji je sport zaslužan za vitku figuru Jovane Joksimović, kod nas još i nije toliko zastupljen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene