Dolaze li?

Prvi Božić bez kraljice Elizabete: Evo što Meghan i Harry misle o proslavi blagdana s kraljevskom obitelji!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i kralj Charles III. Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +21 Meghan Markle Galerija

Princ Harry i Meghan Markle neće provesti Božić s članovima kraljevske obitelji iako su dobili poziv da im se pridruže.

Princ Harry i Meghan Markle vjerojatno se neće pridružiti kraljevskoj obitelji u Sandringhamu, gdje će se oni okupiti i obilježiti prvi Božić bez kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Kralj je kralj... Meghan Markle i princ Harry dijele slavne prijatelje s kraljevskom obitelji, a evo zašto oni nikako neće birati strane u njihovu sukobu!

Britanski mediji prenose da se pretpostavlja da je kralj Charles pozvao Meghan i Harryja jer su i dalje vrlo voljeni članovi obitelji unatoč tome što su prije gotovo tri godine napustili kraljevske dužnosti i unatoč svim nesuglasicama, no čini se kako oni ne planiraju provesti božićne blagdane s njima.

"Oni vjerojatno neće prisustvovati", izjavio je izvor blizak kralju Charlesu za Daily Mail.

Bit će to prvi put da će Charles biti domaćin godišnjeg obiteljskog okupljanja povodom božićnih praznika na privatnom imanju u Norfolku, a tamo će biti princ i princeza od Walesa, koji će odsjesti u obližnjem Anmer Hallu, domu koji im je poklonila kraljica. Očekuje se da će se i ostali članovi obitelji pridružiti kralju i kraljicu u njihovoj šetnji do crkve na božićno jutro.

Kraljevska obitelj od 1988. godine božićne i novogodišnje praznike provodi u Sandringhamu, no posljednjih nekoliko godina došlo je do promjene te tradicije zbog pandemije koronavirusa.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +21 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Poznate Splićanke u zajedničkom izlasku pokazale svoje čari, a jedna je riskirala s izrezom kakav se ne viđa često!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +15 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene