Zbog njega je izbio skandal

Evo što jedan od najomraženijih članova kraljevske obitelji radi dok se njegov brat bori s teškom dijagnozom

Princ Andrew - 1 Princ Andrew - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew - 8 Princ Andrew - 7 Princ Andrew - 4 Princ Andrew - 5 Princ Andrew - 2 Princ Andrew - 3 Princ Andrew - 6 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 4 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 3 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 2 +19 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 1 Galerija

Princ Andrew viđen je kako jaše konja i opušta misli dok je svijet šokirala činjenica da kralj Charles ima karcinom, svi ga već godinama gledaju kao najkontroverznijeg člana obitelji.

Dok je svijet šokirala i zabrinula vijest da kralj Charles ima karcinom, njegov brat princ Andrew viđen je samo nekoliko sati prije dok je opuštao misli u društvu najbližih osoba.

Na zelenim površinama Windsora Andrew je jahao svog konja u društvu dviju žena, a unatoč vijestima koje su saznali prije ostatka svijeta trojac je izgledao dobro raspoložen.

Pogledaji ovo Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Zanimljivosti Društvenim mrežama širi se jeziva snimka s krunidbe kralja Charlesa, evo zašto baš sad opet izaziva nelagodu kod svih!

Inače, Andrew je već godinama jedan od najomraženijih članova kraljevske obitelji. 2019. godine u kraljevskoj je obitelji izbila afera u vezi s princem Andrewom kad je otkriveno da je uvučen u pedofiliju.

Virginia Giuffre britanskog princa, drugog sina kraljice Elizabete i vojvodu od Yorka princa Andrewa tužila je u kolovozu 2021. U tužbi je navela da ju je princ seksualno zlostavljao prije više od dva desetljeća, kada je imala 17 godina, te da ju je princu podvodio Jeffrey Epstein.

63-godišnji princ Andrew opovrgnuo je Virginijine optužbe, a u nagodbi u zajedničkom sudskom podnesku saveznom sudu na Manhattanu, njegovi su odvjetnici s njezinim odvjetnicima naveli da "princ Andrew žali zbog svoje poveznice s Epsteinom i pohvaljuje hrabrost gospođe Giuffre i drugih žrtava u nastojanju da se založe za sebe i druge".

Ni u bračnom životu nije mu bilo lako. Od 1986. do 1996. bio je u braku sa Sarom Ferguson, a zajedno su dobili dvije kćeri, princeze Eugeine i Beatrice.

Pogledaji ovo Princ Andrew i princeza Eugenie Celebrity Unuka kraljice Elizabete nije uspjela zadržati suze u javnosti, tješio ju je otac koji je osramotio obitelj

Unatoč tome što su se rastali, Sarah je i dalje ostala dio kraljevske obitelji, a osim loših vijesti koje su dobili kralj Charles i Kate Middleton, dobila ih je i sama. Naime, dijagnosticiran joj je rak kože nakon što se već borila s rakom dojke, a trenutačno prolazi kroz brojne pretrage kako bi se odredilo potrebno liječenje.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +15 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Rimac u braku je s bivšim agentom SOA-e, on joj je drugi muž, a vjenčali su se brzo nakon njezina razvoda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene