gnjusne priče

Princ Andrew spominje se u sudskoj dokumentaciji o Jeffreyju Epsteinu, svjedočanstvo jedne od žrtava sve je zgrozilo

Princ Andrew - 1 Princ Andrew - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Andrew Prince Andrew i Sarah Ferguson - 3 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 4 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 1 Prince Andrew i Sarah Ferguson - 2 Princ Andrew - 2 Princ Andrew - 3 Princ Andrew - 4 Princ Andrew - 5 Princ Andrew - 6 +18 Princ Andrew - 7 Galerija

Dio objavljene dokumentacije vezane za seksualnog prijestupnika i bogataša Jeffreya Epsteina sadrži i svjedočanstvo jedne od njegovih žrtava, koja tvrdi da joj je britanski princ Andrew prilikom boravka u Epsteinovoj kući na Manhattanu 2001. dirao grudi dok su sjedili na kauču.

Američka sutkinja Loretta Preska prošlog je mjeseca presudila da bi dokumentacija u kojoj se navodi 170 imena ljudi koji su bili suradnici, prijatelji ili žrtve Jeffreya Epsteina trebala biti javna.

U jednom od dokumenata Johanna Sjoberg tvrdi da joj je princ Andrew, vojvoda od Yorka, stavio ruku na grudi kada je pozirao na fotografiji s Epsteinom te Virginijom Giuffre i bivšom Epsteinevom djevojkom Ghislaine Maxwell.

Giuffre je 2015. podigla tužbu protiv Epsteina i jedna je od najistaknutijih svjedokinja među desecima žena koje su tog moćnika optužile da ih je prisiljavao na pružanje seksualnih usluga, ne samo njemu već i njegovim gostima, na privatnom karipskom otoku i u kućama koje je posjedovao u New Yorku, Floridi i Novom Meksiku.

Buckinghamska palača ranije je kategorički odbacila optužbe Sjoberg kao neistinite, no princu Andrewu zbog druženja s Epsteinom oduzete su sve kraljevske titule.

Epstein se družio s moćnicima s Wall Streeta, glumačkim i glazbenim zvijezdama i članovima kraljevskih obitelji prije nego što je priznao da je 2008. zatražio seksualne usluge od maloljetnice. Čekajući suđenje, 2019. si je oduzeo život u 66. godini.

Njegova bivša djevojka optužena je za podvođenje maloljetnica.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju David Copperfield - 6 David Copperfield - 3 David Copperfield - 7 David Copperfield - 5 +12 David Copperfield - 1 Celebrity Legendarni mađioničar i dečko slavne ljepotice provodio se na pedofilskim zabavama? Procurilo pitanje koje je postavio jednoj od žrtava!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput nizom preslatkih fotografija najavila veliku obiteljsku avanturu, zna se tko je opet zvijezda ove objave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene