tuguje za bakom

Unuka kraljice Elizabete nije uspjela zadržati suze u javnosti, tješio ju je otac koji je osramotio obitelj

Princ Andrew i princeza Eugenie Princ Andrew i princeza Eugenie Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 4 Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 5 Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 2 Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 1 Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 3 Članovi kraljevske obitelji obišli dvorac Balmoral - 6 Princ Andrew (Foto: Getty Images) Princ Andrew (Foto: AFP) Princ Andrew (Foto: AFP) Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) +3 Princ Andrew (Foto: AFP) Galerija

Princeza Eugenie rasplakala se pred dvorcem Balmoral gdje su brojni građani odali počast pokojnoj Elizabeti II. cvijećem, svijećama i emotivnim posvetama.

Članovi kraljevske obitelji posjetili su dvorac Balmoral u kojem je kraljica Elizabeta II. preminula u četvrtak.

Pogledaj i ovo Princ Andrew Emotivno pismo O smrti kraljice prvi put se oglasio i omraženi sin, evo kako se od majke oprostio princ poznat po skandalima

Područje oko dvorca građani su zatrpali cvijeće, svijećama i posvetama pokojnoj kraljici, a prizor je posebno emotivno podnijela princeza Eugenie.

Kraljičina unuka nije uspjela zadržati suze pred fotografima koji su u stopu pratili ožalošćene članove obitelji, a u teškim trenucima utjehu je pronašla u zagrljaju svojeg oca princa Andrewa, kraljičina sina i brata novog kralja Charlesa III.

Eugenieina sestra princeza Beatrice također nije mogla sakriti tugu s lica, no uspjela je ostati pribrana.

Pred Balomral je s došla i kraljičina kći princeza Anna te sin princ Edward s obitelji.

Inače, princ Andrew je zaslužan za jedan od najvećih skandala u povijesti kraljevske obitelji zbog kojeg mu je majka oduzela titulu.

Riječ je o tužbi Virginie Giuffre koja tvrdi kako ju je bivši financijer i osuđeni seksualni prijestupnik Jeffrey Epstein prodao princu, njegovu dobrom prijatelju.

Andrew je opovrgnuo Virginijine optužbe, a u veljači su ostvarili nagodbu i njegovi su odvjetnici s njezinima naveli da "princ Andrew žali zbog svoje poveznice s Epsteinom i pohvaljuje hrabrost gospođe Giuffre i drugih žrtava u nastojanju da se založe za sebe i druge".

Navedeno je također da nagodba uključuje određeni novčani iznos, čija vrijednost nije otkrivena, te da princ namjerava dati značajnu donaciju dobrotvornoj organizaciji Virginie Giuffre u znak podrške žrtvama zlostavljanja.

"Princ Andrew obećava da će svoje žaljenje zbog povezanosti s Epsteinom dokazati tako što će podržavati borbu protiv podvođenja žrtava seksualnog zlostavljanja, kao što će pružiti podršku i samim žrtvama. Princ nikada nije namjeravao naškoditi ugledu gospođe Giuffre i slaže se da je ona patila i kao žrtva zlostavljanja i zbog izloženosti nepoštenim javnim napadima", navedeno je u podnesku.

Nagodba će poštedjeti princa Andrewa niza potencijalnih novih optužbi uoči i za vrijeme nadolazećih suđenja.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 2 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 +8 Miroslav Ćiro Blažević - 5 inMagazin Sin legendarnog Ćire Blaževića otvoreno progovorio o odnosu s ocem: "On nije imao previše vremena, ali…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene