zanimljive pojedinosti

Pohvalili se fotografijama s kraljevskog vjenčanja, dva detalja su posebno zaintrigirala javnost

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) +0 Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Galerija

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi su se vjenčali u krugu obitelji, a neobično je bilo što nema njezinog oca, princa Andrewa na dosadašnjim fotografijama.

Iz Buckinghamske palače su objavili u nedjelju još dvije fotografije s tajnog vjenčanja princeze Beatrice (31) i Edoarda Mapellija Mozzija (37). 

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Stigla prinova Konačno lijepe vijest za kraljicu Elizabetu, nakon što joj je sin priuštio skandal, njegova kći rodila joj je 12. praunuče

Par je u petak na malenoj, privatnoj ceremoniji u dvorcu Windosor izrekao sudbonosno da. "Njezina kraljevska visost princeza Beatrice od Yorka i gospodin Mapelli Mozzi su dirnuti lijepim željama koje su primili nakon vjenčanja i sa zadovoljstvom su podijelili dvije dodatne fotografije s njihovog posebnog dana", istaknuli su iz Buckinghamske palače. 

Dodali su kako su Beatrice i Edoardo pozirali kod Kraljevske lože u Windsor Great Parku u Berkshireu. Iz palače su ranije podijelili fotografije na kojima su supružnici sami, ali i s princezinom bakom i djedom, kraljicom Elizabetom II. i njezinim mužem, princem Philipom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Her Royal Highness Princess Beatrice of York and Mr. Mapelli Mozzi have been touched by the warm wishes they have received since their wedding, and are delighted to share two additional photographs of their happy day. . The pictures show Princess Beatrice and Mr Mapelli Mozzi in the grounds of Royal Lodge after their wedding. . Photographs by Benjamin Wheeler.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Nova objava je potaknula javnost na pitanje gdje je Beatricein otac, princ Andrew i zašto ga nema na slikama. Naime, kako su izvijestili ranije iz Buckinghamske palače, na ceremoniji su osim kraljice i njenog muža, bili i princezni roditelji te Edoardova obitelj. 

Neki tvrde da je to možda svojevrsna poruka princu Andrewu zbog čijeg je seksualnog skandala dvaput odgođeno vjenčanje dok je jednom to učinjeno zbog pandemije koronavirusa. Beatrice i Edoardo su se prvotno trebali vjenčati u svibnju. 

Inače, javnost je iznenadio još jedan detalj s vjenčanja. Kraljica Elizabeta je dala unuci Beatrice da nosi njezinu tijaru koju je ona imala na svom vjenčanju za Philipa 1947., a riječ je o obiteljskom nasljeđu koje je pripadalo kraljici Mariji koja je vladala u 16. stoljeću. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene