kakav vam je bio nastup?

Srpska predstavnica Teya Dora izvela je pjesmu ''Ramonda'' na eurovizijskoj pozornici, fanovi Eurosonga je vole, a što vi kažete?

Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora, Eurosong 2024. Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora Teya Dora Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora Teya Dora Ispraćaj Teya Dore - 9 Ispraćaj Teya Dore - 8 +21 Ispraćaj Teya Dore - 7 Galerija

Predstavnica Srbije Teya Dora nastupila je druga po redu u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 2024. sa svojom pjesmom "Ramonda".

Predstavnica Srbije Teya Dora nastupila je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u švedskom Malmöu.

Pogledaji ovo Teya Dora i Baby Lasagna Celebrity Srpska eurovizijska predstavnica u Švedskoj je proslavila rođendan, a onda joj se dogodila nezgoda s kojom se našalila: ''Za sreću!''

Srbiju je predstavila s pjesmom "Ramonda" i nastupila je druga po redu. Za nastup je odabrala lepršavu haljinicu, a na pozornici je bila velika stijena koju je uklopila u koreografiju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Hoće li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu? Uvjerljivi je favorit, a recite nam što vi mislite!

Fotografije nastupa Teye Dore u polufinalu Eurosonga pogledajte u našoj galeriji.

Kakav vam je bio nastup srpske predstavnice na Eurosongu Teye Dore?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Teya Dora je izborila sudjelovanje na Eurosongu pobjedom na takozvanoj Beoviziji, srpskom izboru za pjesmu Eurovozije.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Kako glasati na Eurosongu? Evo tko može dati glas Baby Lasagni!

Naslov njezine pjesme odnosi se na cvijet ljubičastih latica punog imena Natalijina ramonda, koji raste u Srbiji, Sjevernoj Makedoniji, sjevernoj Grčkoj, Albaniji, Crnoj Gori i na sjeverozapadu Bugarske, a je i simbol srpskog Dana primirja u Prvom svjetskom ratu koji se obilježava 11. studenog.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Evo kako Hrvatska stoji na kladionicama za Eurosong na dan prvog polufinala, stanje se promijenilo preko noći!

Natalijinu ramondu je 1882. godine, nadomak Niša, otkrio botaničar Sava Petrović. Cvijet je planirao nazvati Niška ramonda, ali je ipak odluka pala da dobije ime po kraljici Nataliji Obrenović. Ramonda je u Srbiji strogo zaštićena vrsta. Taj cvijet nazivaju i "cvijet feniks".

Više o svim nastupima prve polufinalne večeri, pročitajte OVDJE. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene