Rođendansko iznenađenje!

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poklonila suprugu "ležerni put" u London

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović (Foto: Facebook) Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović (Foto: Facebook) Facebook 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Predsjednica s Prljavim kazalištem (Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović) +0 Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Jakov Kitarović (Foto: Facebook) Galerija

Dan nakon što je uživala na koncertu Prljavog kazališta, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom privatno je otputovala u London.

Dan nakon što se zabavljala na velikom koncertu Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovala je u London.

Pogledaj i ovo showbuzz Razgledao gradove Oduševio publiku: nastupao u Londonu i Cardiffu

No ovo nije još jedno njezino službeno putovanje, već privatno, i to sa suprugom Jakovom Kitarovićem povodom njegovog rođendana.

"Osobni poklon Jakovu za rođendan. Ležerni put u London. Nastavak slijedi...", napisala je predsjednica pored fotografije na kojoj nasmiješeni supružnici poziraju u Zračnoj luci Franje Tuđmana.

Ponovno, oduševila je još jednom ležernom kombinacijom traperica i kožne jakne, baš kao što je to učinila i na spomenutom koncertu na kojem je legendarni domaći sastav proslavio 30 godina od spektakularnog koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića.

Predsjednica je pored fotografije iz zračne luke napisala i "putovanje u London" te "obitelj".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene