''Čuvali ga anđeli''

Poznat je datum i mjesto posljednjeg ispraćaja Jasmina Stavrosa, informaciju je objavio njegov sin Milo: ''Adio pape''

Jasmin Stavros Jasmin Stavros Ante Cizmic/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jamin Stavros - 6 Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros +15 Jasmin Stavros Galerija

Jasmin Stavros će na posljednji počinak biti ispraćen u Splitu.

Sin Jasmina Stavrosa, Milo Stavros objavio je putem društvenih mreža vijest o očevom posljednjem ispraćaju te zahvalio svima na podršci u teškim životnim trenucima.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros "Nek' nitko ne diše…" Pogledajte dirljivu poruku koja je osvanula na grobu Jasmina Stavrosa uoči posebno tužnog dana

Posljednji Jasminov ispraćaj bit će održan u subotu u 12.30 u Splitu na groblju Lovrinac, gdje će biti održana i misa zadušnica.

"Adio pape", napisao je Milo kratko uz fotografiju osmrtnice koju je objavio na facebooku.

"Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas u teškim trenucima, posebno liječnicima i medicinskom osoblju bolnice Sestara milosrdnica, Rebro i Jordanovac u Zagrebu", piše u osmrtnici koju je objavio.

"Pretužno. Sućut Tebi Milo i tvojoj obitelji. Počivao u miru Božjem", "Dragi Milo, iskreno mi je žao", "Čuvali ga anđeli", "Dobar čovjek i vrhunski glazbenik. Suosjećam Milo", "Oni su zauvijek s nama", neki su od komentara utjehe koje je dobio.

Jasmin Stavros preminuo je u dobi od 68 godina u klinici za plućne bolesti Jordanovac, potvrdio nam je njegov menadžer Ljubo Šeperić, nakon što se borio se s teškom bolesti, rakom kostiju.

"Jasmin je zaspao jučer u 21 sat, ne mogu sada više ništa drugo reći. Sahrana će vjerojatno biti u Splitu, ali ne znamo još kada", rekao nam je Jasminov menadžer.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros i Mladen Grdović Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 5 Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 4 +25 Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 3 Celebrity Potreseni Zlatko Pejaković napokon je smogao snage oglasiti se o smrti prijatelja Jasmina Stavrosa

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene