čeka treće dijete

Ovako izgleda luksuzna kuća srpskog folkera, opasana je zidinama, a o domaćinstvu brine njegova majka!

Darko Lazić - 1 Darko Lazić - 1 Darko Lazić/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Lazić i Katarina - 5 Darko Lazić i Katarina - 4 Darko Lazić i Katarina - 2 Darko Lazić i Katarina - 1 Darko Lazić i Katarina - 2 Darko Lazić i Katarina - 3 Darko Lazić i Katarina - 1 Darko Lazić i Katarina - 3 Darko Lazić Darko Lazić +22 Darko Lazić - 6 Galerija

Obiteljska kuća Darka Lazića opasana je zidinama, a pjevač je istaknuo kako mu je njegov dom utočište od svijeta.

Srpski folk-pjevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić vjenčali su se prošle godine u kolovozu, a uskoro će dobiti i kćerkicu.

Par je odlučio pronaći oazu mira daleko od gradske buke, i to u pjevačevom rodnom mjestu, Brestaču u Srbiji.

Njihov dom ograđen je visokom betonskom ogradom kako bi sačuvali svoju privatnost što je više moguće. Uz veliku kuću, imaju i prostorno dvorište gdje mogu uživati u slobodno vrijeme.

O domaćinstvu brine njegova majka dok je pjevač zauzet nastupima, a on je jednom prilikom izjavio da je njegov dom utočište od svijeta, piše Blic.

Fotografije kuće možete pogledati OVDJE.

Darko i Katarina vjenčali su se u crkvi svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Brestaču, a zajedno s bližnjima slavlje se nastavlja u restoranu u Pećincima. Prema Sali odvezli su se u automobilu marke Lamborghini vrijednosti milijun eura.

Za prvi ples mladenci su odabrali pjesmu našeg slavnog pjevača Petra Graše ''Je l' ti reka ko''.

Inače, Darku je ovo drugi brak. Od 2014. do 2019. godine bio je vjenčan s Anom Sević, s kojom ima kćer Lorenu, a 2019. godine ušao je u vezu s mladom Marinom Gagić, s kojom je iste godine dobio i sina Alekseja.

Pogledaji ovo Petar Grašo Celebrity Petar Grašo u Srbiji pokazao nježnu očinsku stranu, ovakvog ga još nismo imali priliku vidjeti!

Pogledaji ovo Darko Lazić i Katarina - 4 Celebrity Srpski folker Darko Lazić drugi je put stao pred oltar, mladu je po običaju kupio, a na svadbu je pozvao 500 ljudi!

Pogledaji ovo Darko Lazić Celebrity Srpski pjevač kleknuo s prstenom pred djevojku, evo kako je ona reagirala kada je shvatila što se događa

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 1 Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 4 +9 Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Stiže prinova u obitelj zvijezde filma ''Toma'', njezina ljepota sve je ostavila bez teksta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Juraj Zigman, Severina Severina Severina - 8 +25 Severina - 7 Celebrity Evo kako je Seve najavila novu pjesmu s kolegama iz susjedstva: ''Čast mi je raditi s talentiranom mlađom ''braćom''


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene