"još si ljepša u blagoslovljenom stanju!"

Stiže prinova u obitelj zvijezde filma ''Toma'', njezina ljepota sve je ostavila bez teksta!

Tamara Dragičević - 1 Tamara Dragičević - 1 Tamara Dragičević/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 1 Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 4 Tamara Dragičević i Petar Benčina Tamara Dragičević i Petar Benčina Tamara Dragičević i Petar Benčina - 3 Tamara Dragičević i Petar Benčina - 2 Tamara Dragičević i Petar Benčina - 1 Tamara Dragičević - 6 +3 Tamara Dragičević - 7 Galerija

Tamara Dragičević i Petar Benčina zajedno imaju dvoje djece, a uskoro iščekuju još jednu prinovu.

Film i serija "Toma" inspirirani životom srpskog pjevača Tome Zdravkovića postali su hit diljem cijele regije.

Tamara Dragičević, glumica koja je tumačila ulogu Silvane i glumac Petar Benčina, koji se odlično snašao u ulozi beogradskog liječnika u filmu nisu direktno povezani, ali su zato u stvarnom životu ne samo supružnici, nego i roditelji. 

Zajedno imaju kći Stašu koju su dobili 2016., a 2019. godine proširili su obitelj sa sinom Lazarom, ali sada iščekuju još jednog člana.

"Odbrojavanje", napisala je Tamara na društvenim mrežama uz nekoliko fotografija, a pratitelji su joj odmah udijelili komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

"Baš si lijepa, čini mi se još si ljepša u blagoslovenom stanju", "Ti si sretna žena", "Osmijeh te krasi", pisali su.

Ocijenite njezin izgled.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Tamara je u razgovoru za Večernji list jednom prilikom rekla kako su jako vezani za Hrvatsku.

"Jako smo vezani za Hrvatsku i svako ljeto smo u vašem primorju. Godinama ljetujemo na Pelješcu i Korčuli, a zaručili smo se u Brocama kod Stona. Petar ondje ima zemljište na kojem kampiramo gotovo svake godine. Obišli smo cijelo primorje, bili smo na Visu, Hvaru, u Splitu. Imam jako dobre obiteljske prijatelje Miljaniće u Rijeci" rekla je svojevremeno.

Tada je progovorila i o majčinstvu.

"Teško je dati konkretan odgovor, jer mi se čini da me nije promijenilo. I dalje sam ista, ali svakako mi je dalo stabilnost. Sve to ide nesvjesno, jer zapravo morate posložiti prioritete. Prioritet broj jedan su djeca i onda nemate vremena za sve, morate odvojiti važno od nevažnog. Nemate taj luksuz da svuda stignete. To mi je u neku ruku odgovaralo jer nisam od onih koji mogu reći da nešto ne žele ili ne mogu. Kad imate djecu, nemate opravdanje zašto nešto ne želite, a uvijek mi je bilo neugodno nešto odbijati. Kad imate djecu, zaista nemate vremena za druge stvari. To je i donijelo zrelost i sigurnost", priznala je.

Pogledaji ovo Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Jedan od najskladnijih parova regionalne scene ima novi razlog za veselje, a vijest su dosad uspješno krili od svih!

Pogledaji ovo Tamara Dragičević Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Slove kao jedan od najskladnijih parova na regionalnoj sceni, a ovo je jedan od njihovih rijetkih izlazaka

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos - 2 Nika Antolos Nika Antolos - 2 Nika Antolos +25 Nika Antolos - 7 Celebrity Naša pjevačica dugo se borila s okrutnom bolesti, a sad izgleda bolje nego ikad: ''Moj lijepi anđele...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jala Brat i Buba Corelli Buba Corelli Buba Corelli - 4 Buba Corelli - 3 +28 Buba Corelli - 2 Celebrity Severina ima novu pjesmu s poznatim regionalnim reperima koji obaraju ljestvice, poslušajte kako zvuči

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene