Sve je očarala!

Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

Tamara Dragičević Tamara Dragičević Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 6 Tamara Dragičević - 7 Tamara Dragičević i Petar Benčina Tamara Dragičević - 5 +0 Tamara Dragičević Galerija

Tamara Dragičević očarala je ulogom Silvane Armenulić u filmu "Toma", o kojem svi opet pričaju nakon što je u nedjelju prikazan na Novoj TV!

Talentirana i lijepa srpska glumica Tamara Dragičević očarala je izvedbom uloge Silvane Armenulić u hit-filmu "Toma" o legendi jugoslavenske glazbe Tomi Zdravkoviću, a njezina ljepota malo kome nije zapela za oko.

Pogledaj i ovo ToMa Karata ima još malo! Nakon velikog glazbenog uspjeha za ToMu nema "(U)natrag": "Svakom glazbeniku to je najveća radost!"

33-godišnja Tamara jedna je od uspješnijih srpskih glumica, a zanimljivo je da je Silvanu utjelovila samo deset mjeseci nakon što rodila drugo dijete, koje je dobila sa suprugom i kolegom glumcem Petrom Benčinom, s kojim je u braku od 2016. godine, a koji je u "Tomi" glumio doktora koji ga je liječio.

Tamara i Petar zaručili su se u Hrvatskoj, točnije u Brocama kod Stona, što je otkrila u jednom od intervjua.

"Jako smo vezani za Hrvatsku i svako ljeto smo u vašem primorju. Godinama ljetujemo na Pelješcu i Korčuli, a zaručili smo se u Brocama kod Stona. Petar ondje ima zemljište na kojem kampiramo gotovo svake godine. Obišli smo cijelo primorje, bili smo na Visu, Hvaru, u Splitu. Imam jako dobre obiteljske prijatelje Miljaniće u Rijeci", izjavila je za Večernji list.

Tamara je inače bila prvi i jedini izbor za ulogu Silvane, a gledatelji su je mogli primijetiti i u brojnim drugim filmovima i serijama u kojima je ostvarila opažene uloge, poput "Miris kiše na Balkanu", "Montevideo, Bog te video!", "Bićemo prvaci sveta", "Panama", Igra u tami" i drugima.

O njezinoj popularnosti i omiljenosti svjedoči i profil na Instagramu, na kojem je prati više od 200 tisuća ljudi, a na kojem često dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života i dobiva brojne lajkove i komentare.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 17 Tina Katanić - 15 Tina Katanić - 14 +25 Tina Katanić - 13 Celebrity Tina Katanić nakon rijetkog pojavljivanja u javnosti iznenadila još jednim potezom, ovome se nitko nije nadao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene