Baš su zgodni!

Slove kao jedan od najskladnijih parova na regionalnoj sceni, a ovo je jedan od njihovih rijetkih izlazaka

Petar Benčina Petar Benčina Antonio Ahel/ATAImages 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Benčina +0 Petar Benčina Galerija

Petar Benčina gostovao je sa suprugom Tamarom Dragičević na jednom eventu u Beogradu i svojim izgledom ugodno oduševio sve prisutne.

Popularni srpski glumac Petar Benčina gostovao je zajedno sa suprugom i također glumicom, Tamarom Dragičević na jednom eventu u Beogradu.

Svojom pojavom izazvao je pravo oduševljenje, odjeven u bijelu košulju i elegantne tamnoplave hlače s bijelim prugama te kožnim bijelim tenisicama. A cijelokupni dojam podigao je zalizanom frizurom i slatkim osmijehom.

Pozirao je na fotografijama sa suprugom u zagrljaju, a ona je za ovu prigodu odabrala elegantnu crnu haljinu koja je otkrila njezina ramena, ali i pokazala vitke noge. Stajling je upotpunila ljubičastim salonkama, valovima, ogrlicom i crnom torbicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina)

Petar na Instagramu često dijeli fotografije sa Tamarom, a na njima su većinom zagrljeni i nasmiješeni zbog čega im pratitelji uvijek dijele mnoštvo komplimenata.

Glumački par se upoznao na castingu, nakon kojeg su slučajno pješačili u istom smjeru te im je to bila odlična prilika za upoznavanje. Neobavezan razgovor doveo je do zaruka, a onda do svadbe 2016. godine na Ada Bojani, romantičnom otoku s pješčanim plažama, koju su srpski mediji okarakterzirali kao jednu od najljepših svečanosti. Slavlje je bilo intimno, s najbližim prijateljima i obitelji.

Kći Stašu par je dobio krajem 2016. godine, a u kolovozu 2019. godine na svijet je stigao sin Lazar.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković +0 Hana Hadžiavdagić Tabaković Celebrity Hana Hadžiavdagić pozirala u bazenu pa pokazala nešto što je oduševilo i jednu turbo-folk zvijezdu

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dražen Zečić - 5 In Magazin: Dražen Zečić - 4 In Magazin: Dražen Zečić - 3 In Magazin: Dražen Zečić - 1 +0 In Magazin: Dražen Zečić - 2 inMagazin Dražen Zečić na splitski Žnjan dovodi Anđelu iz megahita "Ima li nade za nas", je li sve spremno za spektakl?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene