Uskoro uživo!

Više od 10 tisuća šljokica i 500 metara materijala korišteno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama"!

Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Plesači showa Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Promo) +0 Ples sa zvijezdama (Foto: Promo) Galerija

Sve je spremno za prvu emisiju "Plesa sa zvijezdama" uživo.

Nakon tjedana marljivog vježbanja došlo je vrijeme da 11 parova pokaže svoje plesno umijeće. Cipelice su se ulaštile kako bi pokazale prve plesne korake.

Pogledaj i ovo Uplakana Nives Celzijus nakon izgubljenog dvoboja (Video: Ples sa zvijezdama) Sonja ide dalje Uplakana Nives oprostila se od ''Plesa sa zvijezdama'': ''Prvo ću se naspavati, posvetiti djeci, pisati zadaće''

"Mi smo toliko cool, zapravo spavamo po 12 sati, nađemo se po 15 minuta možda nešto malo odradimo. Svaki dan nalazimo nove alate da se riješavamo treme, ali nema ih, nema ih, ali kad prođe prvi live mislim da će sve biti puno lakše", otkrili su Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić.

"Malo smo već napeti, iako smo spremni iščekujemo to željno, ali malo je ono unutra kao mmmmm tik-tak, tik-tak. Više je uzbuđenje nego trema ja bih rekla, ima treme ali ono pozitivna, ona pozitivna od koje se srušiš pred nastup", otkrila je Valentina Walme koja će zapeslati s Davorom Garićem.  

"Uzbuđeni jesmo, spremni će Gordan reć. Spremni - mislim da je Sonja potpuno spremna, a ja ću se potrudit bit lijep pored nje", izjavili su Sonja Kovač i Gordan Vogleš.  

Rumba, paso doble, engleski i bečki valcer samo su neki od plesova koje ćemo vidjeti u prvoj emisiji. Prvi puta u showu ''Ples sa zvijezdama'' gledatelji će moći uživati i u jednom novom plesnom stilu.

"Ana je izuzetno talentirana za sve plesove, moram malo pohvalit, ali trenutno malo stišćem treninge, malo sam ju počeo maltretirat da to sve uđe tehnički te osnove plesa, tako da mislim da će bit jako dobro", otkrio je plesni partner Ane Vučak Veljače, Mario Ožbolt.  

"Ja sam stvarno izvan sebe, ja se užasno dobro borim sa tremom, mislim nastupam dva sata pred publikom, samo s mikrofonom, ali ovo je nešto posebno, nova vještina. Vježbam s Paulom zadnjih mjesec dana, drila me po tri sata na dan i vidjet ćemo kad proradi ta trema, kad upere to svjetlo popamtit sve korake", izjavio je Ivan Šarić

Plesni koraci parovima su sada postali najvažnija stvar. Svi jedva čekaju zavrtjeti se na podiju. A naše zvijezde ne skrivaju da im je ples postao velika ljubav.


"S Tinom je to učenje nečeg novog, zabava, mi se toliko nasmijemo na svakoj probi, kad se snimimo da vidimo kako smo plesali, mi kažemo - pa dobro izgledamo", izjavio je Davor Garić

"Nisam bila svjesna svojih plesačkih kapaciteta iskreno, osim što sam znala da to volim, mislila sam da mi negdje ide ali onda mi je Mario znao u par navrata me jako pohvalit već mi je neko samopouzdanje malo dalo", otkrila je Ana Vučak Veljača.

A kad se dobro zabavlja, brzo se zaborave i oni teški dani, upale mišića, žuljevi.

"Znači obožavam, sve me boli, ne znam s kim razgovarate sad, s mojim duhom ne s mojim tijelom jer sam sva u masnicama i ne postojim ali uživam istinski i nikad nisam bila sretnija", priznala je Sonja Kovač

Uz ove parove u Plesu sa zvijezdama gledat ćemo još - Slavka Sobina i Gabrijelu Pilić, Nives Celzijus i Matea Cvenića, Josipu Pavičić Bernardini i Damira Horvatinčića, Eciju Ojdanić i Marka Šapinu, Damira Kedžu i Helenu Janjušević te Marka Grubnića i Elu Vuković. Zato su ove nedjelje u 20: 15 svi pozvani na plesni podij! 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +5 Iggy Azalea (Foto: Instagram) Celebrity Njezina stražnjica na Instagramu izgleda savršeno, no paparazzo fotke dokazuju da je to laž

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene