seksi izdanje!

Naša glumica u uskoj haljini istaknula opasni dekolte i pokazala noge, ne pamtimo da smo je vidjeli u izazovnijem izdanju!

Petra Dugandžić Petra Dugandžić Bojan Zibar 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dugandžić Petra Dugandžić Petra Dugandžić - 7 Petra Dugandžić - 11 Petra Dugandžić Petra Dugandžić Petra Dugandžić, Petra Kraljev Petra Dugandžić Petra Dugandžić Petra Dugandžić +14 Petra Dugandžić Galerija

Petra Dugandžić pojavila se na premijeri predstave "Tvorničke postavke" u izazovnoj haljini, u kojoj je bila mamac za poglede.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Petra Dugandžić u dobi od 46 godina može se pohvaliti da izgleda bolje nego ikad prije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Fobije, čega se boje slavni? - 1 Fobije domaćih zvijezda S kim se nećete susresti u liftu, a tko pored vrata uvijek ima spremnu torbu s nužnim stvarima u slučaju potresa?

Primijetili su to i njezini pratitelji na Instagramu, a dodatna potvrda je izdanje u kojem se pojavila na svečanoj premijeri predstave "Tvorničke postavke", redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, koja je za vikend izvedena u Kazalištu Moruzgva u Zagrebu.

Petra je za tu prigodu obukla usku crnu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu i opasno visokim prorezom na donjem dijelu, kroz koji je izbacila vitke noge.

U jednom od svojih najseksi izdanja glumica je pred fotografima zauzela samouvjerenu pozu, a bila je i pravi mamac za poglede.

A iako se u javnosti rijetko pojavljuje ovako izazovna, Petra na profilu na Instagramu ima običaj dijeliti i svoje golišave fotografije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Dugandzic (@dugandziceva)

Inače, Petra je neke od najznačajnijih uloga ostvarila u serijama "Zlatni dvori", "Larin izbor", "Stella", "Najbolje godine" i "Bogu iza nogu".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent +15 Farija Gaši, Supertalent - 5 Celebrity Poslije nje emotivna pjesma Dine Merlina dobila je jednu sasvim novu dimenziju: ''Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam bila i ponosna!''  

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 1 +10 Martina Tomčić, Supertalent Celebrity Martina u haljini s prorezom izbacila noge i pokazala detalj koji je posebno oduševio žene, a pomogao joj je i Grubnić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene