Prvi veliki nastup

Poslije nje emotivna pjesma Dine Merlina dobila je jednu sasvim novu dimenziju: ''Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam bila i ponosna!''

Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 1 DNEVNIK.hr 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši, Supertalent - 2 Farija Gaši, Supertalent - 1 Farija Gaši, Supertalent - 3 Maja Šuput, Supertalent Farija Gaši, Supertalent - 5 Farija Gaši, Supertalent - 6 Farija Gaši, Supertalent - 7 Farija Gaši, Supertalent - 8 Farija Gaši, Supertalent - 10 Farija Gaši, Supertalent - 11 +9 Farija Gaši, Supertalent - 9 Galerija

Farija Gaši za DNEVNIK.HR otkrila je kakav je osjećaj dobiti zlatni gumb u showu "Supertalent", tko joj je najdraži član žirija, a koga se pribojavala te što gledatelji od nje mogu očekivati u polufinalu.

U drugoj emisiji showa "Supertalent" gledatelje i žiri posebno je dirnuo nastup 12-godišnje Farije Gaši.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma, što je ovo? "Gdje je nestala Maja Šuput?" Pogledajte pomalo bizarnu fotku koja je nastala tijekom reklama u finalu Supertalenta

Svojom izvedbom pjesme Dine Merlina "Da je tuga snijeg" rasplakala je ženske članice žirija, a od Maje Šuput dobila je i zlatni gumb, koji joj je osigurao izravan plasman u polufinale showa.

"Osjećaj kada dobiješ zlatni gumb je neopisiv, a tome se stvarno nisam nadala jer su mi već i četiri prolazna glasa bila nevjerojatna. Jako sam sretna i stalno sanjam nastavak Supertalenta", ispričala je Farija za DNEVNIK.HR.

Iako je uglavnom pjevala zatvorenih očiju, nije propustila Majine i Martinine suze, a evo kako se osjećala kada ih je vidjela da plaču.

"Vidjela sam Majine i Martinine suze i bila sam nekako tužna zato što je i pjesma sama po sebi tužna. Bilo mi je žao vidjeti ih kako plaču, ali sam u isto vrijeme bila ponosna jer sam uspjela izazvati takvu emociju", kaže.

A ne krije ni tko joj je omiljen član žirija.

"Omiljeni član žirija mi je Maja Šuput, a najviše sam se bojala Martine zato što nisam znala što će mi reći, ali sam na kraju jako zadovoljna njezinim mišljenjem i komentarima", iskrena je Farija, koju je Martina, koje se pribojavala, nazvala pravim malim hrvatskim supertalentom.

Fariji je ovo bio prvi veliki nastup i do sada je pjevala jedino na školskim priredbama, no djelovala je kao da nema tremu, pa nas je zanimalo kako joj je to uspjelo.

"Iskreno, imala sam tremu, ali to nisam htjela pokazati. Došla sam pokazati svoj talent, pa sam zato dala sve od sebe da budem smirena i ozbiljna", priznaje.

Otkrila nam je i kakve su reakcije njezinih nastavnika i kolega na njezin nastup u showu.

"Puno nastavnika još uvijek ne zna da sam bila na Supertalentu, ali oni koji znaju su ponosni na mene", govori Farija i u šali dodaje: "Bit ću sad najpopularnija u svom razredu i jedva čekam!"

Uz njezinu obitelj, na audiciju ju je došlo podržati i puno prijatelja, a to joj je puno značilo.

"Meni je jako značilo što su bili svi uz mene i to me još više uzdiglo da pobijedim tremu", govori.

No, jednu osobu ipak izdvaja kao svoju najveću podršku.

"Inače mi je najveća podrška mama i ona će mi uvijek i biti", ističe.

Zanimalo nas je i želi li i nakon osvajanja zlatnog gumba još uvijek biti i boksačica ili je ipak pjevanje sada prevladalo.

"Još uvijek želim biti boksačica jer me to čini sretnom, ali od pjevanja nikad neću odustati jer mi je ono ipak na prvom mjestu", kaže Farija, koja odmalena uveseljava svoje bližnje pjevanjem.

"Obožavam pjevati od malih nogu, a to mi je jedini talent koji sam dosad otkrila", skromno dodaje.

Ispričala nam je i kakvu glazbu najviše voli slušati.

"Najviše volim pop-glazbu i neke mlade izvođače iz susjedne Srbije, poput Voyagea (Mihajlo Veruović) i Breskvice (Anđela Ignjatović)", kaže.

A što možemo od nje očekivati u polufinalu?

"U polufinalu od mene možete očekivati da ću na pozornicu doći bez treme i maksimalno opuštena", najavila je.

Pripreme za polufinale trenutačno su joj na prvom mjestu, pa još nije stigla razmisliti što bi napravila s nagradom kada bi pobijedila u showu.

"Zasad o pobjedi baš i ne razmišljam, nego se pripremam za polufinale, a s nagradom također ne znam što bih učinila u slučaju pobjede, ali sigurno bih smislila nešto dobro", govori.

Na kraju je poslala i poruku svim svojim vršnjacima.

"Dragi moji vršnjaci, ako imate neki talent, iskoristite ga i nemojte čekati!" poručuje Farija.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maleni Bloom u elegantnom izdanju zasjenio je mamu Maju Šuput u kratkoj haljini: ''Sin u avanturi ulovi me ako možeš''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene