Ljubiteljica brakova

Najpoznatija plavuša iznenadila sve šestim vjenčanjem, u novog odabranika zaljubila se tijekom karantene

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson i Dan Hayhurst vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Kanadi, a nisu imali ni kumove. Zbližili su se tijekom karantene, a kažu kako im je svaki dan poput medenog mjeseca.

Pamela Anderson iznenadila je sve ovoga tjedna kada je objavila da je pred oltar stala šesti put.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 "Poprilično jednostavna" Pamela Anderson otkrila je pratiteljima tajnu svog besprijekornog prirodnog izgleda, evo čime je zamijenila šminku

Glumica se tijekom karantene zaljubila u svog tjelohranitelja Dana Hayhursta, koji je inače rodom iz gradića s otoka Vancouver, odakle je i slavna ljepotica. Intimna ceremonija vjenčanja održana je na Badnjak prošle godine u njezinu domu u Ladysmithu, imanju koje je Anderson kupila od svojih djeda i bake. Bujna plavuša u Ladymsithu je odrasla i ondje je živjela sve dok se zbog angažmana u Playboyu nije preselila u Los Angeles.

"Upravo sam ondje gdje trebam biti, u naručju čovjeka koji me iskreno voli", rekla je Pamela za Daily Mail kada je potvrdila da se udala. Par je vjenčao lokalni pastor, a jedno drugome izrekli su tradicionalne zavjete. Otkrili su i nekoliko fotografija sa svog velikog dana, a Pamela je izgledala senzacionalno u bijeloj vjenčanici vintage stila kojom je u prvi plan izbacila svoje bujno poprsje.

Anderson i Hayhurst upoznali su se početkom prošle godine, a odonda su po cijele dane bili zajedno. Skupa su proveli i čitavu karantenu nakon što je svijet zatvorila pandemija koronavirusa. "Ova jedna zajednička godina djelovala je kao njih sedam, poput psećih godina", našalila se Pamela nakon vjenčanja. Dodala je kako su zaljubljeni do ušiju te da si prirodno odgovaraju.

"Zaljubljena sam. Vjenčali smo se na Badnjak s blagoslovom naših obitelji, svi su sretni zbog nas. Pred oltar sam stala na imanju koje sam prije 25 godina kupila od bake i djeda, a upravo ovdje vjenčali su se i moji roditelji, koji su još danas zajedno", ispričala je zvijezda serije "Spasilačka služba" i Playboyeva zečica. "Ovdje sam mirna, imam osjećaj da ovo imanje ima neku umirujuću energiju. Pravi je raj", priznala je Anderson.

Njezino šesto vjenčanje bilo je toliko intimno da nitko od njihovih prijatelja ni obitelji nije bio na njemu. Iako je prvo objavljeno kako su zavjete izrekli pred malim brojem ljudi, Pamela je kasnije rekla kako su ipak odlučili da neće imati niti jednoga gosta. Hayhurst nije imao kuma, stoga je i Pamela odlučila da ni ona neće imati kumu.

"Svaki dan nam je poput medenog mjeseca", rekla je Pamela o novom odabraniku svog srca.

Platinasta plavuša već je postala poznata po "brzim" brakovima. Samo prije godinu dana pred oltar je stala s Jonom Petersom, no u braku su bili tek 12 dana. Prvi put u bračnu je luku uplovila s Tommyjem Leejem, s kojim ima dva sina, a za kojeg se udala nakon što su se poznavali tek 96 sati. Nakon njega bila je u braku s Kidom Rockom, a zatim i s Rickom Salomonom, za kojeg se udala dvaput.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene