Kakva promjena!

Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore svojom je pojavom iznenadila sve kada se prošetala modnom pistom na pariškom tjednu mode.

Glumica Demi Moore u Francusku je prije nekoliko dana stigla u društvu kćeri Scout Willis kako bi pratila pariški tjedan mode, a upravo je ona bila i jedan od modela koji se pojavio na modnoj pisti u srijedu.

Pogledaj i ovo Demi Moore Je li pretjerala? S lica bivše seks-bombe i prirodne ljepotice ni bujni dekolte nije odvukao pažnju, evo zašto joj nitko ne bi dao stvarne godine!

Nosila je crnu satensku bluzu i dugačku suknju koja je jasno ocrtavala njezinu vitku figuru. Odjevna kombinacija naglasila je i njezin dekolte, a nakitom je dala poseban pečat na elegantno izdanje u kojem je prošetala pistom.

No više od njezina manekenskog izleta danas se priča o njezinu licu jer mnogi na prvu nisu uopće prepoznali da je riječ o njoj, pa su odmah krenula šuškanja o podvrgavanju plastičnim operacijama. Naime, Demine jagodice na licu izgledaju potpuno drugačije nego inače, a mnogi kažu da ne vjeruju da je to rezultat loše šminke, već upravo plastične operacije.

Na društvenim mrežama odmah se pokrenula rasprava o Demi. 

"Da nisam vidjela naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, no ne mogu odlučiti radi li se tu o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promijenila", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja na Twitteru.

58-godišnjoj Demi ovo nije prvi put da se okušala u manekenskim vodama. Reviju je već nedavno nosila za Rihanninu liniju Savage x Fenty.

Ni pariška modna revija nije prošla bez posebnih ograničenja zbog pandemije koronavirusa. Kako bi doskočili problemu socijalne distance, organizatori su pistu postavili u obliku golemih slova od pleksiglasa koji su iscrtavali ime Fendi, unutar kojih su se prošetale sve manekenke.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) +0 Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Celebrity Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Uraz Kaygilaroglu Celebrity Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene