Ljubav je pobijedila

Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

Alisa i Berat Djimsiti - 1 Alisa i Berat Djimsiti - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Alisa i Berat Djimsiti - 21 Alisa i Berat Djimsiti - 20 Alisa i Berat Djimsiti - 19 Alisa i Berat Djimsiti - 18 Alisa i Berat Djimsiti - 17 Alisa i Berat Djimsiti - 16 Alisa i Berat Djimsiti - 15 Alisa i Berat Djimsiti - 14 Alisa i Berat Djimsiti - 13 Alisa i Berat Djimsiti - 12 +10 Alisa i Berat Djimsiti - 11 Galerija

Albanski nogometaš Berat Djimsiti zaljubio se u srpsku manekenku Alisu, a njihova priča pravi je temelj za neku bajku.

Hrvatsku reprezentaciju sutra čeka utakmica s Albanijom, a među redovima Albanaca najviše se ističe Berat Djimsiti.

Njegova partnerica najpopularnija je albanska WAGsica, a njihova priča doista je krenula kao u bajci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djimsiti Gjimshiti Berat (@djimsitiberat)

Alisa Djimsiti, djevojačkog prezimena Milenković, srpska je manekenka koja je svojom vezom s albanskim nogometašem Beratom Djimsitijem izazvala pravu buru u javnosti.

Njihova veza se od samih početaka, davne 2013. godine, provlačila kroz medije, a često je osuđivana i nazivana "zabranjenom ljubavi" zbog loših odnosa Srba i Albanaca.

Alisa je studirala ekonomiju u Švicarskoj i diplomirala međunarodni marketing.

2018. godine pokrenula je modni brend pod nazivom Jalize, kojim je htjela spojiti znanje stečeno u marketingu te ljubav prema umjetnosti i modi. No, kada je započela pandemija koronavirusa, Alisa se iz Švicarske vratila u Srbiju kako bi proizvodila zaštitne maske za lice.
Berat Djimsiti, porijeklom s Kosova, a rođen u Švicarskoj, upoznao je Alisu dok je igrao za Zurich.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djimsiti Gjimshiti Berat (@djimsitiberat)

Sredinom 2016. godine pisalo se o kraju njihove ljubavne veze, no ubrzo nakon toga izašli su u javnost sa viješću kako su se pomirili.

Par je dobio sina, Liona Arona, 2020. godine, a kćerkica Adria Jela stigla im je prošle godine. Sudbonosno ''da'' još nisu izrekli.

Pogledaji ovo Tatiana Trouboul Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Pogledaji ovo Oriana Sabatini Celebrity Žene argentinskih nogometaša prave su ljepotice i uspješne poduzetnice, evo tko su atraktivne navijačice koje će svoje muževe bodriti s tribina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković i Iva Šarić +25 Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Dame, napasite oči: Bruno Petković skinuo majicu i nadimku Vatreni dao novo značenje!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić +13 Nikola i Natalija Jokić Celebrity Sretne vijesti u obitelji Nikole Jokića: Srpski mediji tvrde da par čeka drugo dijete, supruga je viđena s trbuščićem!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene