Najveća podrška!

Žene argentinskih nogometaša prave su ljepotice i uspješne poduzetnice, evo tko su atraktivne navijačice koje će svoje muževe bodriti s tribina!

Oriana Sabatini Oriana Sabatini Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo - 3 Antonela Roccuzzo - 4 Antonela Roccuzzo - 6 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Caro Calvagni - 1 Caro Calvagni - 2 Caro Calvagni - 3 Caro Calvagni - 4 Caro Calvagni - 5 Agustina Gandolfo - 1 +21 Agustina Gandolfo - 2 Galerija

Supruge i djevojke argentinskih nogometaša uspješne su u svojim zanimanjima, a malo tko zna da se i one bave poduzetništvom, zdravstvom…

Hrvatska reprezentacija danas će igrati protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva, a na tribinama će se naći i brojne ljepotice koje će bodriti svoje snažnije polovice.

Pogledaj i ovo Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Ljubav iz djetinjstva Zaludjela ga je kad mu je bilo samo 9 godina, a danas cijeli svijet uzdiše za ovom prelijepom ženom

Neke od najpoznatijih WAGsica su i supruge Lionela Messija, Nicolása Tagliafica, Lautara Martineza, Rodriga De Paula i ostalih.

Antonela Roccuzzo, supruga Lionela Messija, možda je i najpoznatija WAGSica na svijetu. Antonela i Leo zajedno su još od svojih tinejdžerskih dana, a dok je on tjerao svoju nogometašku karijeru, Antonela je pokušala studirati stomatologiju. Ipak, od toga je odustala pa upisala komunikologiju, ali ni to nije dugo trajalo pa je na kraju ostala manekenka i influencerica.

Vjenčali su se u lipnju 2017. godine, a svoju ljubav često pokazuju na društvenim mrežama koje obiluju njihovim obiteljskim fotografijama. Zajedno imaju i trojicu sinova Ciru, Mattea i Thiaga.

Sljedeća ljepotica djevojka je Nicolása Tagliafica - Caro Calvagni. Caro se bavi fitnesom, a na Instagramu je prati 400 tisuća ljudi s kojima često dijeli savjete o fitnesu. 34-godišnjakinja je s Argentincem već šest godina, a svojega dragog bodri na gotovo svim njegovim utakmicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caro Calvagni (@carocalvagni)

Lautaro Martinez zaljubio se u Agustinu Gandolfo. Osim što je model na Instagramu, 26-godišnja Agustina voditeljica je i jednog restorana u Milanu, a s Lautarom je u vezi od 2018. godine. Gandolfo se također bavi fitnessom, a na svojem Instagramu često objavljuje i zavidne fotografije svojih mišića. Zajedno imaju kćerkicu Ninu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agustina Gandolfo (@agus.gandolfo)

Sljedeća ljepotica dobila je i nadimak argentinske Katy Perry zbog svoje crne kose i plavih prodornih očiju. Partnerica Paula Dybale zove se Oriana Sabatini, a osim što svojeg supruga bodri na utakmicama, Sabatini se bavi i pjevanjem, manekenstvom te glumom. Paula je upoznala 2017. godine na koncertu Ariane Grande, a svoju su vezu potvrdili na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Rodrigo de Paul u vezi je s Martinom Stoessel. Ova 25-godišnja manekenka, poznatija i kao Tini, bavi se i glumom, a pojavila se i na popularnom američkom Disney Channelu. Također, izdala je i nekoliko svojih pjesama i albuma, a rado je viđena i među argentinskim tinejdžerima. Vezu su započeli sredinom 2021. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Ivana Knoll predvidjela rezultat utakmice Hrvatske i Argentine na zanimljiv način: ''Ovo sam i ja osjetio!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene