pripreme za albaniju u tijeku!

Dame, napasite oči: Bruno Petković skinuo majicu i nadimku Vatreni dao novo značenje!

Bruno Petković Bruno Petković Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković na treningu hrvatske reprezentacije Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +19 Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Galerija

Bruno Petković snimljen je bez majice na treningu hrvatske nogometne reprezentacije u Neuruppinu.

Vatreni se u njemačkom Neuruppinu pripremaju za susret s Albanijom u drugom kolu Europskog prvenstva.

Trening su popratili i fotografi, a ulovili su i prizore koje će posebno obradovati hrvatske navijačice.

Naime, Bruno Petković je na treningu skinuo majicu i pokazao isklesani torzo, a fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Nadimak Vatreni upravo je poprimio i sasvim novo značenje, no možete samo gledati, jer je Brunovo srce zauzeto.

Nogometaš je u braku s lijepom voditeljicom Ivom Šarić, koja mu je i velika podrška u karijeri. Par zajedno ima i sina Adriana, kojeg su dobili 2021. godine, a vjenčali su se u prosincu prošle godine, na Ivin 35. rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Iva je bila u braku i s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Petković u zagrljaju svoje lijepe supruge puni baterije za sljedeću utakmicu, na ovakve romantične prizore od njih nismo navikli!  

Pogledaji ovo Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Supruga Brune Petkovića sve je raznježila rijetkim obiteljskim fotografijama: "Predivni!"

Pogledaji ovo Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Veliko slavlje u obitelji Brune Petkovića, supruga Iva pokazala je djelić vesele atmosfere!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich Nicole Artukovich i Liam Stewart Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 4 +26 Nicole Artukovich i Liam Stewart u Revelinu - 2 Celebrity Pretužna vijest u obitelji snahe Roda Stewarta nakon slavlja u Dubrovniku: "Moja slatka djevojčice, srce mi je slomljeno"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska princeza Kalina - 1 Bugarska princeza Kalina - 2 +14 Bugarska princeza Kalina - 3 Nekad i sad Princeza koja je pojavom šokirala svijet prije 20 godina izgledala je potpuno drukčije, na starim fotografijama nećete je prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene