Njegova najveća podrška

Petković u zagrljaju svoje lijepe supruge puni baterije za sljedeću utakmicu, na ovakve romantične prizore od njih nismo navikli!

Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić i Bruno Petković Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić - 4 Bruno Petković i Iva Šarić - 3 +19 Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Galerija

Bruno Petković objavio je fotografiju na kojoj se šeta zagrljen sa suprugom Ivom Šarić.

Naš reprezentativac Bruno Petković pokazao je tko mu je pružio utjehu nakon poraza Hrvatske od Španjolske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Bruno je u pričama na Instagramu objavio fotografiju na kojoj šeta zagrljen sa svojom suprugom Ivom Šarić, na koju je dodao srce te je emotikonima pokazao i da puni baterije.

Fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Samozatajni par inače rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne trenutke, a ispočetka su i dugo skrivali svoju vezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. godine. Par je 2021. godine zajedno dobio sina Adriana, a vjenčali su se na Ivin 35. rođendan, prošle godine u prosincu.

Iva je bila u braku i s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Inače, Vatreni sljedeću utakmicu na Euru igraju u srijedu, a protivnici su im Albanci.

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Pogledaji ovo Iva Šarić i Bruno Petković Celebrity Supruga Brune Petkovića sve je raznježila rijetkim obiteljskim fotografijama: "Predivni!"

Pogledaji ovo Iva Šarić - 3 Celebrity Odabranici Brune Petkovića na liniji koju ima poslije tri poroda mnogi bi pozavidjeli, evo kako ju je istaknula u outfitu koji ne može proći nezapaženo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 5 Can Yaman - 4 Can Yaman - 3 Can Yaman - 2 +19 Can Yaman - 7 Celebrity Turski zavodnik slomio je srca obožavateljica posljednjim potezom, nikome nije jasno zašto se na to odlučio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene