Svi su slabi na njega

Turski zavodnik slomio je srca obožavateljica posljednjim potezom, nikome nije jasno zašto se na to odlučio

Can Yaman - 1 Can Yaman - 1 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 5 Can Yaman - 4 Can Yaman - 3 Can Yaman - 2 Can Yaman - 7 Can Yaman - 5 Can Yaman - 2 Can Yaman - 6 Can Yaman - 5 Can Yaman - 4 +13 Can Yaman - 3 Galerija

Turski glumac i miljenik žena šokirao je obožavateljice posljednjim potezom, obrisao je sve svoje društvene mreže.

Turski glumac Can Yaman, koji već godinama osvaja srca obožavateljica diljem svijeta, šokirao je fanove svojim novim potezom.

Can je obrisao svoje profile na društvenim mrežama, uključujući i onaj na Instagramu, na kojem ga je pratilo 11 milijuna ljudi, a njegovu odsutnost svi su brzo primijetili.

Svoje profile navodno je obrisao kako bi se mogao koncentrirati na posao, točnije na snimanje serije ''Sandokan''.

Ovo nije prvi put da je Can nestao s društvenih mreža. U travnju 2021. godine iznenada je uklonio svoje profile, a brojni su smatrali da je razlog bila njegova veza sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom. Kako su tada nagađali, Yaman je bio preplavljen valom kontroverze zbog njihove veze. Par su optužili za lažiranje veze u svrhu promocije, a Can je nekoliko puta negirao te optužbe, a na društvene mreže brzo se vratio.

Inače, Cana je domaća publika imala priliku gledati u seriji "Između dvije vatre", koja se emitirala u programu Nove TV, a široj javnosti je poznat i po vezi s jednom od najseksi voditeljica svijeta, Talijankom Dilettom Leottom, koja nije slavno završila.

O Canovu ljubavnom životu otad se ne zna ništa, a iako ga se spajalo s brojnim ljepoticama, on o tome mudro šuti.

Pogledaji ovo Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Ništa od vjenčanja? Seksi voditeljica i turski miljenik žena slovili su kao najljepši par showbiznisa, no izgleda da je ljubavi došao kraj

Pogledaji ovo Diletta Leotta (Foto: Instagram) Zanimljivosti Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

Pogledaji ovo Diletta Leotta - 2 Celebrity Najljepša sportska novinarka podijelila djelić atmosfere sa svoje djevojačke, jednu fotografiju ništa ne može nadmašiti!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +21 Thompson - 3 Celebrity Thompson nakon dvije godine zapjevao na svadbi, pogledajte kakvu je atmosferu napravio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll se pomirila s bivšim? Nakon vijesti da su prekinuli, snimljeni su zajedno na utakmici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene