pripisuju mu laskave titule

Na prvi pogled jasno je čime je ovaj muškarac zaludio žene diljem svijeta, a evo koji su njegovi najjači aduti!

Can Yaman Can Yaman Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 6 Can Yaman - 2 Can Yaman - 3 Can Yaman - 4 Can Yaman - 5 Can Yaman - 1 Can Yaman - 7 Can Yaman Can Yaman Can Yaman +12 Can Yaman i Francesca Chillemi Galerija

Can Yaman pokazao je svoje prezgodno tijelo bez majice dok se kupao i odmarao u pauzi od snimanja novog talijanskog filma u kojem glumi.

Glumac Can Yaman domaćoj je publici poznat iz turskih serija, a trenutno radi na snimanju novog talijanskog filma ''Viola Come Il Mare 2'' u kojem će gumiti jednog od glavnih likova.

Paparazzi su ga snimili u pauzi dok se kupao i osvježavao u moru, a na sebi je imao samo crne kupaće hlačice.

Kosu je po običaju imao svezanu u niski rep, a do izražaja su dolazili njegovi mišići na rukama, ali i oni na trbuhu.

Poznato je da je on miljenik mnogih žena pa će tako na ove vruće prizore malo koja ostati imuna jer svi se slažu da su njegovi najjači aduti šarm, karizma i mišići. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Inače, Cana je domaća publika imala priliku gledati u seriji "Između dvije vatre" koja se emitirala u programu Nove TV, a široj javnosti je poznat i po vezi s jednom od najseksi voditeljica svijeta, Talijankom Dilettom Leottom koja nije slavno završila.

O Canovu ljubavnom životu od tada se ne zna ništa, a sigurni smo kako bi obožavateljice diljem svijeta obradovala vijest da je još slobodan, iako sudeći po njegovom Instagram profilu sve govori kako još nije našao onu pravu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence - 15 +29 Jennifer Lawrence - 6 Zanimljivosti Njezine potpuno gole scene preplavile su internet, evo što ona ima reći na to: "Svi su me ispitivali jesam li sigurna u to...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 +25 Danijela Dvornik Zanimljivosti Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene