Šarmantni glumac

Zovu ga turski Jason Momoa, zaludio je i Hrvatice, a nije mu odoljela ni seksi voditeljica za kojom muškarci gube glavu!

Can Yaman i Francesca Chillemi Can Yaman i Francesca Chillemi Rocco Spaziani/DPA/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman Can Yaman Can Yaman i Francesca Chillemi Can Yaman i Francesca Chillemi Can Yaman i Francesca Chillemi Can Yaman Can Yaman Can Yaman Can Yaman Can Yaman +5 Can Yaman Galerija

Can Yaman, koji je zaludio Hrvatice u turskoj seriji "Između dvije vatre", plijenio je pozornost na Filmskom festivalu u Veneciji.

Turski miljenik žena, 32-godišnji glumac Can Yaman, na Filmskom festivalu u Veneciji predstavio je svoju novu seriju "Viola come il mare".

Pogledaj i ovo showbuzz predstava za javnost? Seksi voditeljica koju se povezivalo s Ibrahimovićem ljubi turskog ljepotana? Neki misle da je sve obmana

Na festivalu mu je društvo pravila kolegica iz serije, talijanska glumica Francesca Chillemi (25), koju je Can potpuno šarmirao ako je suditi po fotografijama njihova zajedničkog dolaska brodom.

Ljepotan kojeg zovu i turski Jason Momoa na festivalu je zaredao elegantna izdanja u kojima je opravdao laskave usporedbe sa svjetski poznatim kolegom.

Cana je domaća publika imala priliku gledati u seriji "Između dvije vatre" koja se emitirala u programu Nove TV, a široj javnosti je poznat i po vezi s jednom od najseksi voditeljica svijeta, Talijankom Dilettom Leottom.

Njih dvoje već su bili isplanirali i raskošno vjenčanje u Italiji, no u rujnu prošle godine krenula su šuškanja o njihovu prekidu, nakon što Diletta snimljena bez zaručničkom prstena, a glasine su kasnije i potvrdili.

O Canovu ljubavnom životu od tada se ne zna ništa, a sigurni smo kako bi obožavateljice diljem svijeta obradovala vijest da je još slobodan. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević Lidija Vukićević Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 4 +26 Lidija Vukićević - 5 Celebrity Violeta iz "Boljeg života" pohvalila se drastičnom promjenom imidža, pa objavila fotke koje su sve iznenadile!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene