publika je oduševljena!

I popularni folker najavio je Arenu Zagreb nakon što je s Prijović otpjevao svoj najveći hit: "Vidimo se uskoro!"

Aleksandra Prijović i Osman Hadžić Aleksandra Prijović i Osman Hadžić Instagram/Screenshot 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Osman Hadžić Aleksandra Prijović i Osman Hadžić Aleksandra Prijović i Osman Hadžić Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 +27 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Galerija

Aleksandri Prijović na petom koncertu pridružio se Osman Hadžić koji je najavio i svoj koncert u Areni Zagreb.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je rekordnih pet rasprodanih koncerata u Areni Zagreb.

Na zadnjem koncertu, kao i na svakom prethodnom, atmosfera je bila spektakularna, a svoju vjernu publiku i ovaj put počastila je i gostima iznenađenja.

Prvi joj se na pozornici pridružio Dejan Matić, s kojim je izvela pjesme "Ko si ti", "Dozvola za ljubav", "Deficit".

Posebno iznenađenje bio je njezin drugi gost, koji je ovom prilikom najavio i svoj koncert u Areni Zagreb.

"Ovo je svakako velika pjesma koju je snimio jedan veliki gospodin, koji mi nikad nije zamjerio što je pjevam kao da je moja", rekla je Aleksandra Prijović i zapjevala pjesmu "Ti mene ne voliš" bosanskohercegovačkog folkera Osmana Hadžića.

Pjesmu je izvodila i na prethodnim koncertima, ali sada joj se, na oduševljenje publike, na pozornici pridružio i Osman, koji je s Aleksandrom izveo svoj najveći hit.

"Aleksandra živi svoj san, sve najbolje joj želim. A vama sve najbolje za praznike i vidimo se u Areni uskoro", poručio je Osman.

Treća gošća na Aleksandrinom petom koncertu bila je Maya Berović, koja je izvela pjesme "Devojačko prezime, "Harem" i "Crno zlato".

Na pozornicu su se opet vratili Dejan Kostić i MC Stojan, koji su bili gosti i na ranijim Prijinim koncertima u Areni Zagreb. S Kostićem je izvela pjesme "Ludnica" i "Jorgovani", a s MC Stojanom njihov duet "Šta bi" te je zatim on otpjevao i svoj hit "La Miami".

Aleksandri su se na prethodnim koncertima pridružili i Aco Pejović, Željko Samardžić, Milica Todorović, Bojan Vasković iz grupe Lexington, Tea Tairović, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga te Lepa Brena.

Aleksandra je u sklopu turneje "Od istoka do zapada" rasprodala pet Arena Zagreb, čime se upisala u povijest kao prva kojoj je to uspjelo.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Lopez su grudi ispadale iz neobičnog topića, a Benov izraz lica odavao je kao da mu to baš i nije drago

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene