"Na još godinu dana!"

Nives Celzijus zbog Vatrenih dala neočekivano obećanje: ''Ako ti to ispuniš, ja idem za svećenika!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Tomislav Miletic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 7 +20 Nives Celzijus - 6 Galerija

Nives Celzijus sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila obećanje koje će, kako tvrdi, izvršiti ako Hrvatska postane svjetski prvak u nogometu.

Nives Celzijus i dalje je u navijačkom raspoloženju, a uoči utakmice Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru dala je i zanimljivo obećanja kojem se nitko nije nadao.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

"Kod mene obrana uvijek na pravom mjestu, Nego, dajte neko zanimljivo obećanje što ćete uraditi ako postanemo svjetski prvaci? Evo, ja idem u celibat na još godinu dana!" napisala je Nives i sve iznenadila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ako ti ideš u celibat, ja idem za svećenika", "Što bih dao da sam mačak", "Puni ste nježnosti, ali ste i strogi, ali i pravedni, dobro Vam ide, ne obazirite se na negativne komentare, imate plus od mene. Sretno i uživajte s Boškom", "Ako pobijedimo, a vjerojatno isto još godinu celibata, isto ako i izgubimo", "Nemoj da sad namjerno izgube", "Ja ću s tobom u celibat", samo su neki od poruka koje je dobila.

Nives je sve dodatno osvojila i nakon što je odlučila udomiti malog mačića kojem je dala ime Boško, a kojem je, ako je suditi po objavama, najljepše na njezinim bujnim grudima.

"Ipak je Boško, ali čuva ko Joško!" napisala je uz objavljeni video u kojem joj ljubimac spokojno spava na bujnim grudima dok ga mazi i ljubi i na sebi nosi bikini s uzorkom dresova naših Vatrenih.

Nives vjerno prati Vatrene na Svjetskom prvenstvu, čime se hvali na društvenim mrežama, a uoči utakmice Hrvatske i Brazila objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu s bijelo-crvenim kvadratićima koji su jedva pokrili njezine bujne grudi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić - 27 Marina Mamić - 17 Marina Mamić - 18 Marina Mamić - 19 +24 Marina Mamić - 20 Zanimljivosti Naša vizažistica zadivila transformacijom u Livakovića i Dalića, ovo morate vidjeti jer sličnost je nevjerojatna!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo - 3 Antonela Roccuzzo - 4 Antonela Roccuzzo - 6 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 2 +27 Caro Calvagni - 1 Celebrity Žene argentinskih nogometaša prave su ljepotice i uspješne poduzetnice, evo tko su atraktivne navijačice koje će svoje muževe bodriti s tribina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene