ne može više

Zvijezda serije "Ambasadorova kći" začudila objavom koja je rastužila i iznenadila njezine fanove, odmah je objasnila i koji je razlog tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neslihan Atagül tumači glavnu ulogu u seriji "Ambasadorova kći", a objavila je da zbog zdravstvenih problema odlazi sa seta serije. Scenaristi su objavili i kako će ju zamijeniti.

Turska glumica Neslihan Atagül (28) u novoj seriji "Ambasadorova kći" utjelovila je naslovnu ulogu, a iznenadila je publiku nakon što je objavila da odlazi sa seta.

Pogledaj i ovo Uraz Kaygilaroglu ovo nitko nije očekivao! Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati

28-godišnjoj ljepotici dijagnosticiran je sindrom propusnosti crijeva te zbog zdravstvenih poteškoća ne može nastaviti snimanje. Umjesto nje, glavnu ulogu će preuzeti Tuba Büyüküstün, no neće glumiti istu ulogu, već su scenaristi za glumicu napraviti i novi lik.

"Moje tijelo ne može ovo podnijeti, moram se odmoriti", napisala je lijepa Neslihan na društvenim mrežama te je nakon toga dala i intervju u kojem je sve objasnila. Njezini obožavatelji već su primijetili da je drastišno izgubila na težini, a rekla je da ima 45 kilograma te da se mora paziti.

Neslihan smo već imali priliku gledati u serijama "Bit ćeš moja" i "Pitanje časti". Rođena je 1992. godine u Istanbulu. Obitelj joj nije bila bogata, otac joj je radio kao vozač, a majka je bila kućanica te je odlučila svoju kćer progurati kao modela i poslala je njezin portfolio raznim modnih agencijama. Do svoje 14. godine Neslihan je snimila brojne kampanje za turske brendove, što joj je donijelo i prvu ulogu u turskom filmu "Prva ljubav" 2006. godine. Uloga ju je vinula među zvijezde i od tada je glumila u brojnim drugim turskim filmovima i serijama te je za svoj rad nagrađivana.

Lijepa Turkinja, koju na Instagramu prati više od 11 milijuna ljudi, supruga je još jednog turskog glumca koji je dobro poznat domaćoj publici. Radi se o Kadiru Dogulu, kojega smo imali priliku gledati u serijama "Nauči me voljeti" i također "Pitanje časti", tijekom čijeg su se snimanja njih dvoje i zaljubili.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene